Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Jesenski izlet, doživite Ljubljano z reke Ljubljanice z Bober Marine

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Jesen je pred vrati in s tem prelepi jesenski izleti in doživetja. Jesenski čas je v lepem vremenu idiličen za družinski izlet. Doživite jesenske barve z vožnjo po Ljubljanici ki je prav poseben pogled na slovensko prestolnico. Prepogosto se namreč zgodi, da pozabimo, koliko čarobnih skritih kotičkov ta skriva in v kako čudoviti državi pravzaprav živimo. Ljubljana velja za eno najlepših evropskih prestolnic in prepričani smo, da je v njej še vedno zelo veliko kotičkov, ki jih še niste videli.

Doživite Ljubljano z reke Ljubljanice. Mi priporočamo Bobermarine plovbo po Ljubljanici. Poudarjajo, da je mesto Ljubljana z vodne perspektive in skrivnosti ljubljanskega barja posebno doživetje, s ponudbo dobre hrane in pijače, predvsem pa zabave, sprostive in nepozabnih trenutkov.

Njihova ponudba je pestra in ponuja izbiro med različnimi možnostmi naših storitev in se v okviru vaših želja popeljete sami ali z vašimi prijatelji, kolektivom ali kakršnokoli družbo novim doživetjem naproti.

Imajo dve ladji, kjer poleg plovbe nudijo tudi široko ponudbo hrane in pijače. V dogovoru z vami, vam bodo pripravili različne menije po vašem izboru in okusu. Doživetje na Ljubljanici bo tako dopolnila kulinarična „slow food“ ponudba, ki bo pestra in je nikoli ne bo premalo. Njihovi gostje si lahko sposodijo poleg kanujev še kajake in sup-e, drugače pa tudi organizirajo izlete s kanuji, kajaki in supi po Ljubljanici od Podpeči ali Vrhnike. Obiščete lahko okrepčevalnico Bober point na istem naslovu, kjer se lahko okrepčate po samem veslanju, posedite v naravi.

Piknik na ladji lahko dopolnijo tudi z organizacijo glasbe, razlago zgodovinskih zanimivosti in raznimi družabnimi igrami in animacijami. Vse je odvisno od tega, kakšne bodo vaše želje. Torej, ponujajo plovbo po Ljubljanici, različna doživetja na Ljubljanici, poslovna srečanja, poroke na ladji, novo leto na ladji v Ljubljani, ogled Ljubljane z ladjo, pikniki, izposoja kanujev, in še bi lahko naštevali.

Organizirajte nepozabno doživetje z ladjico po Ljubljanici Bobermarine za vašo družino, za vaše sodelavce, poslovne partnerje ali bližnje.

Vstopno in izstopno mesto: Gallusovo nabrežje 19

Naslov oz. info točka  je na Kajak kanu klubu Ljubljana- Levi breg,Velika čolnarska 22 ali pišite na email: info @bobermarine.si, Tel.+38641731963,+38631888069,+38670839234

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.