Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kako do izpita, z avtošolo Ježica iz Ljubljane

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

AŠ Ježica je organizacijska enota SIC Ljubljana, ki vam pomaga od začetka do pridobitve vozniškega dovoljenja, za uspešno opravljen vozniški izpit. Deležni boste vsega kar je potrebno za opravljen izpit, od teorije CPP, do praktične vožnje. Avtošola Ježica ima izkušene inštruktorje in najbolj znani so po nadpovprečni uspešnosti.

Potek izobraževanja

Pred opravljanjem teoretičnega dela, opravite tečaj cestnoprometnih predpisov v avtošoli, preizkus znanja iz prve pomoči in zdravniško spričevalo ter dopolnjeno zahtevano starost. Na praktični del se lahko prijavite, če imate opravljen teoretični del izpita in preizkus praktičnega znanja v avtošoli. Po prijavi v avtošoli pri kateri potrebujete osebni dokument, začnete s teoretičnim delom izobraževanja ali tečajem cestnoprometnih predpisov. Ko opravite izpit ob koncu tečaja in če imate zdravniško spričevalo, začnete s praktičnim delom izobraževanja, vožnjo. V avtošoli Ježica izvajajo vse aktivnosti, ki so potrebne za uspešno usposabljanje in pridobitev vozniškega dovoljenja kategorij A, B in BE. Z izobraževanjem v avtošoli lahko začnete pol leta pred dopolnjeno zahtevano starostjo. Če želite voziti s spremljevalcem, se lahko začnete usposabljati že eno leto prej. Izkušeni učitelji vožnje, sodobna vozila ter visoka uspešnost, so le nekatere prednosti avtošole Ježica.

Odlikujejo jih izkušnje in strokovnost

Strokovnjaki avtošole Ježica si postavljajo visoke standarde kakovosti, a ob tem spoštujejo tudi vaše želje, zato vam skozi celo leto ponujajo različne pakete, ki skrbijo za vaše zadovoljstvo. Učitelji vožnje in učitelji predpisov avtošole vožnje, se odlikujejo po prijaznosti, dostopnosti, predvsem pa po strokovni usposobljenosti. V vseh dolgoletnih letih profesionalnega delovanja so oblikovali učinkovit pristop k doseganju kar najvišje ravni usposobljenosti novih voznikov za varno vožnjo. Svoje poslanstvo izpolnjujejo tako, da kandidatom dajo znanje in podporo, kar jim omogoča, da v sebi razvijajo strpen, spoštljiv ter varen odnos do sebe in do drugih v prometu.

 

Varnost na prvem mestu

Avtošola Ježica je znana po dokazani vrhunski uspešnosti, prijaznih in prilagodljivih inštruktorjih, konkurenčnih cenah, varnost pa postavljajo na prvo mesto svojih vrednot. Prizadevajo si, da s svojim delom čim več doprinesejo k povečani cestno prometni varnosti in osveščenosti vseh udeležencev.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.