Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kako odstraniti umazanijo s hiše, vodilno podjetje Amigo Kac Mitja vam bo pri tem zanesljivo pomagalo

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Je vaša fasada od alg ali druge umazanije načeta, se srečujete z nič več bleščečo streho?

Ali pa se soočite z madeži na tlakovcih ob hiši, najemite strokovnjake, ki se bodo z zanesljivostjo in strokovnostjo lotitili čiščenja.

Vodilno podjetje s področja čiščenja fasad je podjetje Amigo. Na trgu so namreč prisotni že od leta 1995. Prvotno podjetje ponuja storitev avto-vleke, izposoje tovornih prikolic, strešnih kovčkov in nosilcev. Z letom 2017 pa so dejavnost razširili in v ponudbo dodali celovite rešitve na področju čiščenja notranje plesni, zunanjosti objektov in njihove okolice.

 

 

Najpogostejši pojavi so umazanija na fasadi, mikrobiološki pojavi (alge, gljive), priključki na oknih in vratih in drugi nameščeni elementi, cvetenje in odpadanje barve in mehanske poškodbe.

Fasada se začne takoj po končani izvedbi starati. Velja za enega najbolj izpostavljenih delov objekta, zato degradacija ni presenetljiva. Za funkcionalnost gradnje skozi njeno celotno življenjsko obdobje je pomembno čim hitreje odpraviti vzroke nastalih poškodb, jih sanirati s kvalitetnimi materiali, ter s preventivnimi pregledi preprečevati ponovne pojave.

 

 

Mitja Kac iz podjetja Amigo nam je razložil, da za čiščenje alg na fasadi, strehe vedno prosite tehničnega strokovnjaka, proizvajalca fasadnega sistema, da si vašo fasado ogleda in pripravi predlog sanacije pojava alg. Sanacija praviloma res obsega tudi pranje fasade pod pritiskom in nanos posebnih sredstev, vendar je treba pri tem ravnati strokovno in paziti tudi na kemijsko ustreznost in medsebojno skladnost uporabljenih sredstev.

 

 

Podjetje Amigo velja za podjetje z bogatmi izkušnjami in referencami na področju čiščenja notranje plesni, zunanjosti objektov in njihove okolice. Ker so v tovrstni panogi standardi visoki, si prizadevajo, da so zaupanja vredni strokovnjaki. Pričiščenju uporabljajo biološko razgradljiva profesionalna sredstva in čistila kakor tudi različne strojne pripomočke. V podjetju AMIGO se zavedajo pomena varovanja okolja in pravilne ter odgovorne uporabe sredstev in čistil, ki jih uporabljajo v svoji dejavnosti. Delajo z odobrenimi, profesionalnimi čistili. Čistilna sredstva so iz obnovljivih in biološko razgradljivih virov. Ne vsebujejo in ne puščajo strupenih plinov in so popolnoma neškodljiva za ljudi, živali in rastline. Z veseljem prisluhnejo želji svojih strank in jim skušajo omogočiti, najboljšo storitev, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Ponujajo strokovne in učinkovite rešitve ter hkrati zagotavljajo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Ves čas pozorno spremljajo svetovni tehnološki razvoj na področju čiščenja notranje plesni, zunanjosti objektov in njihove okolice, novitete pa stalno uvajajo v svoj delovni proces. Vsa leta je v ospredju strokovno, ekonomično in za uporabnike ter okolico nenevarno čiščenje tako, da ohranjajo vrednost materialov, objektov in opreme. Vrednote podjetja Amigo služijo kot orientacija njihovega dela, ki narekujejo, kako se obnašajo do naročnikov in zaposlenih. Osredotočajo se na potrebe svojih naročnikov. Njihova korporativna kultura in namen delovanja, vizija, poslanstvo in vrednote združujejo raznolik delovni tim ter zagotavljajo jasno določene okvire in smernice za poslovno delovanje.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.