Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kakovost, ki je zaznamovala gostilno Acman

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Gostilna Acman je družinska gostilna s skoraj 30-letno tradicijo, ki jo je začela Mira Acman. Od samega začetka je gostilna daleč naokrog poznana po okusni hrani in odlični postrežbi.

 

Vrhunsko kakovost gostilne Acman hvalijo gostje, zaradi česar je od svoje otvoritve pred tridesetimi leti to ves čas najbolje ocenjena gostilna v Šoštanju. Sestavin je več. Gostilna stoji na odlični lokaciji, dostopna z avtomobilom. Kot pravijo0 sami: »Kdor jih obišče, vselej dobro jé!« Ponujajo pester izbor jedi po naročilu, za posebne priložnosti, praznovanja, obletnice in poroke. Imajo prijeten in velik prostor z možnostjo prednaročila menija po vaših željah.

 

 

Gostilna Acman je znana po svoji bogati ponudbi jedi po naročilu. Kot je v starih časih dišalo iz krušnih peči in ognjišč naših babic, zdaj diši iz kuhinje Acman: skutini štruklji v juhi, ki so stara slovenska jed in jo za goste pripravljajo že od samega začetka njihovega delovanja. Poleg domačih suhomesnatih dobrot, vam ponujajo razne specialitete kot je žrebičkov zrezek in okusni bifteki. Na različne načine pripravljene postrvi so láhko kosilo ali večerja, za večjo lakoto pa poskusite odlične jedi z žara. Za ljubitelje morske hrane je odlično poskrbljeno z izbiro predjedi in glavnih jedi. Za sladki zaključek obeda pa vam predlagajo orehove štruklje z refoškovo omako, ki se jim je resnično težko upreti.

Prisegajo na poštene sestavine in vedno v svoji posebni ponudbi ponujajo sezonske jedi, da je izbira še bolj pestra. Pozimi vam nudijo domače koline in jedi, ki jih odlično dopolnijo. Spomladi v kuhinji zadiši po mladi zelenjavi in jedeh s šparglji. Poletne dobrote prihajajo iz morja in nasadov sladkih jagod. Jesenske okuse najprej popestri kostanj, nato sledi mamljiva Martinova pogostitev. Prav tako vas vabijo na nedeljska kosila, kjer se boste posladkali z njihovim tradicionalnim domačim jabolčnim zavitkom. V gostilni Acman strežejo solidno domačo, lokalno ali kar slovensko hrano, ki jo ponavadi izboljšajo oziroma priredijo s svojimi recepti. Poleg zanimivih in okusnih različic priljubljenih domačih jedi vam bodo postregli tudi z zanimivimi, nenavadnimi  in zelo okusnimi napitki. Gostje si tako lahko pred, med ali po jedi privoščijo zanimive koktajle.

 

Držijo se letnih časov in ni jih strah nekaterih za slovensko kuhinjo neobičajnih kombinacij. V prečudovitem ambientu, ki ga je s skupnimi močmi zasnovala inovativna ekipa, si boste lačne želodčke lahko napolnili z domačimi grižljaji in popeljali v gurmanske užitke.

Pridite in prepričajte se!

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.