Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kakovosten, varen ter v dogovorjenih rokih izveden servis Škerjanc Co

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Družinsko podjetje Škerjanc Co iz Ljubljane deluje že od leta 1975 ter raziskuje in razvija rešitve za servis gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens, Gaggenau in Neff. Njihovo glavno vodilo je strankam svetovati in predstaviti natančno tisto tehnologijo, ki jo potrebujejo za rešitev določenega, konkretnega problema oziroma servisa.  V njihovih načrtih ne manjka ambicij, saj želijo postati vodilno podjetje za servis vseh vrst gospodinjskih aparatov iz Ljubljane. Prav zaradi preudarnih poslovnih potez jim je uspelo ustvariti najuglednejše in najmočnejše podjetje s tega področja v Ljubljani.

Gospodinjski aparati Bosch so vse tisto, kar ste vedno želeli od svoje družine. Ko se boste odločali o vašem novem članu družine aparatov, obiščite njih ali jih pokličite in z veseljem vam bodo svetovali. Servisirajo vse vrste gospodinjskih aparatov blagovnih znamk Bosch, Siemens in Gaggenau. Politika podjetja  Škerjanc Co izraža odnos podjetja do uporabnikov storitev in je gibalo izvajanja ter izboljševanja sistema vodenja kakovosti servisa, kar se odraža pri učinkovitosti poslovanja podjetja, saj delajo na nalin ob upoštevanju standarda, ki vsebuje mehanizme, s katerimi je podana podlaga za ustrezno organiziranost podjetja. Tako zagotavlja racionalnost izpolnjevanja zahtev strank in njihovih storitev, ter se trudijo za stalne izboljšave pri izvajanju svoje dejavnosti servisiranja.

 

Je trdno, okretno podjetje, ki  svoje storitve hitro prilagaja še tako zahtevni stranki. Kvalitetno in strokovno izvaja strojno servise gospodinjskih aparatov. Podjetje spremlja trende in sledi novostim in razvoju novih materialov in tehnoloških postopkov v stroki z obiski strokovnih sejmov in strokovnih seminarjev, strokovne literature in z informacijami dobaviteljev opreme. Strokovno visoko usposobljeni in izkušeni zaposleni izvajajo najzahtevnejše servise. Odgovornost za doseganje kvalitete poslovanja imajo v podjetju   Škerjanc Co. Zato zagotavljajo kvalitetno izvedbo svojega dela.

V družinskem podjetju Škerjanc Co d.o.o. so ponosni, da vaši družini ponudimo le najboljše. Gospodinjski aparati Bosch, Siemens in Gaggenau so vse tisto, kar ste vedno želeli od svoje družine.  Prav zaradi preudarnih potez, jim je uspelo ustvariti ugledno podjetje v Ljubljani. Kakovosten, varen ter v dogovorjenih rokih izveden servis vašega gospodinjskega aparata, vse to velja za podjetje Škerjanc Co.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.