Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kam na oddih?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Uživajte v spokojnem okolju in raziščite vse stvari, ki jih ponuja v samem centru idilične vasice Soča, neposredno ob gorski lepotici reki Soči. V idiličnem in intimnem okolju, kjer kraljujejo narava, mir in sproščeno vzdušje. Prednost te vasice Soča je tudi to, da ste v samem centru. Verjetno pa ste že vsi slišali za  odlično lokacijo in bližnjih znamenitosti, ki se jih nedvomno izplača pogledati. Apartma pod Rožem je le dober kilometer stran, kjer se nahaja tudi turistična kmetija Jelinčič.

 

V apartmaju, je domače opremljen, je zagotovljeno domače udobje. Vemo pa, kaj vas bo še bolj navdušilo. Pogled na gore! Začaral vas bo s svojo naravno  lepoto, medtem ko vas bo sodoben apartma napolnil s svežino preprostosti in elegance. Najbolj navduši pogled skozi okno, ki vas bo pustil brez besed – osupljiv razgled na gore. V bližini lahko uživate v restavracijah, v kulinariki, ki bo razvajala vaše brbončice. Tukaj se meniji nenehno prilagajajo sezoni in ponujajo inovativne kulinarične podvige, ki izhajajo iz tradicionalnih lokalnih jedi s pridihom sodobnosti in nepogrešljive kuharske kreativnosti.

 

Pogosto se nam zgodi, da nam prenatrpani delovnik ne pusti dovolj časa za naše najbližje. Vzemite si en vikend samo zase in za svojega partnerja ter se z njim odpravite na izlet v to idilično vasico, apartma pod Rožem! Včasih je kratek oddih v naravi tisto, kar zares potrebujemo, da si spočijemo od napornega vsakdana in si naberemo novih moči.

 

Apartma pod Rožem
Soča 23
Soča 23, 5232 Soča
M: +386 (0)31 518 829

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.