Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kam po nakup hišnega tekstila, vse za dom?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

»Dober dan se prične z dobrim spancem!« V kolikor so noči odlikovane s kakovostnim spancem, se le to pozna tudi na nivoju naše energije. Podjetje Zatex d.o.o. je pravšnji naslov za to in tako smo našli spletno trgovino Zatex s široko ponudbo celotnega hišnega tekstila (http://www.trgovina-zatex.si).

2.Felicia good posteljnina Zatex

Za podjetje Zatex je značilno, da se je usmerilo v izdelavo izdelkov za katere je značilen  poudarjen  pristop do oblikovanja in uravnoteženo razmerje  vrednosti za denar.  Njihova področje delovanja zajema tako maloprodajo, veleprodajo in ponudbo za gostinstvo in hotele.

Nas pa je zamikala njihova spletna trgovina, kjer smo si ogledali ponudbo hišnega tekstila. Lahko najdete tekstil za kuhinjo, spalnico, kopalnico ter tekstil za plažo.

Hišni tekstil v njihovi ponudbi je oblikovan in izdelan v Sloveniji. Nas je najbolj zanimala spalna ponudba, vzglavnikov, prešitih odej, rjuh, in posteljnine. V spletni trgovini Zatex lahko namreč v njihovi ponudbi izbirate med različnimi materiali, barvami, vzorci, in tudi med kakovostnimi razredi.

1.Felicia good posteljnina Zatex

5 4

Za dober spanec potrebujete kakovostno prešito odejo, vzglavnik, posteljnino, pregrinjala, nadvložek, platno, saten, flanela, krep, rjuhe, prevleke za vzglavnike in izdelava po meri. Vse to najdete v spletni trgovini Zatex. Obenem ponujajo tudi izdelavo po meri, za cene artiklov izdelave po meri in več informacij jih kontaktirajte na prodaja@trgovina-zatex.si, kjer vam bodo z veseljem svetovali.

Trenutno razvijajo novo kolekcijo posteljnine satena z modnimi digitalni potiski, spomladansko kolekcijo bombažne posteljnine in prtov.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.