Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kam po nakup motoristične opreme in motorja?

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Višje temperature bodo zvabile na ceste že kar nekaj motoristov, zato vam predstavljamo eno izmed vodilnih motorističnih trgovin BS CENTER iz Ljubljane, ki se nahaja na Šmartinski cesti 199.

Trgovina je specializirana za prodajo motornih koles in dodatne opreme za motor in motoriste. Zaradi številnih zadovoljnih strank, nas je presenetil njihov prijazen oseben odnos do strank.

V trgovini BS CENTER ponujajo celotno paleto Yamaha izdelkov na enem mestu, vključno z originalno dodatno opremo, rezervnimi deli, potrošnim materialom ter originalnimi oblačili Yamaha. Obenem boste s strani osebja deležni strokovnih in kvalitetnih informacij o izdelku za katerega se zanimate.

Motoristična oprema je na voljo za praktično vse vrste motornih koles. So generalni zastopniki za več kot 40 znamk dodatne opreme (SIDI, HJC, A-PRO, RACER, CLOVER, MODEKA, FORCEFIELD, KIDDIMOTO, INTERPHONE, DAINESE, OXFORD, LSL itd.).

Pri nakupu opreme in motociklov vam je na voljo vrsta finančnih rešitev.

Še tako dober motocikel je brez motoristične opreme njegovega voznika praktično neuporaben. Za rešitev takega problema lahko izbirate v trgovini BS CENTER med različnimi motorističnimi oblačili, čeladami, kovčki, škornji in vse ostalo bolj ali manj nujno opremo za vožnjo z motorjem. Prvi pogoj za kakršnokoli udejstvovanje z motorjem je zagotovo čelada. Te so na voljo v različnih velikostih, tako da lahko brez težav najdete sebi primerno in zadostite osnovnim pogojem varnosti in pravil. Obleka motorista je sestavljena iz motoristične jakne, hlač, rokavic in škornjev. Eden pomembnejših kosov je jakna, ki mora biti neprepustna za veter, nepremočljiva in dobro zračna. Ob tem je njena funkcija predvsem varovalna, saj te mora s pomočjo različnih ščitnikov in oblog, ki so nameščeni večinoma na kolenih, komolcih in hrbtu, ob morebitnem padcu obvarovati pred poškodbami. Biti mora pravilne velikosti ter iz kakovostnih materialov, saj te za nemoteno vožnjo z motorjem ne sme ovirati. Pri rokavicah in škornjih je pomembno predvsem da so nepremočljivi, neprepustni za veter ter trpežni in udobni.

Motoristično opremo in motocikle lahko naročite tudi preko spletne trgovine www.bscenter.si. V kolikor pa vas poleg motociklizma zanima še nakup opreme za kampiranje, šport in prosti čas, lahko to najdete na njihovi novi spletni strani podjetja www.prosticas.si.

V trgovini vam bo ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami in širokim spektrom znanja s področja motociklizma svetovala za dober nakup, namreč v trgovini BS CENTER boste našli prav vse, kar potrebujete, za varno in udobno vožnjo z vašim jeklenim konjičkom.

logo1 logo2

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.