Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kam po pnevmatike, Gregorino Wheels – Vulkanizerstvo, servis in trgovina Gregor Ihan

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ste naveličani iskanja pnevmatik pri različnih dobaviteljih in si želite, da bi lahko zimske oziroma letne gume za osebna vozila, kombije ali motorna vozila enostavno kupili na enem mestu in to po izjemno ugodnih cenah? 
Podjetje Gregorino Wheels – Vulkanizerstvo, servis in trgovina Gregor Ihan, je pravi naslov za za to, kjer boste zagotovo našli primerne pnevmatike za vaše vozilo.

Pred nakupom pnevmatik moramo tudi preveriti, kakšne velikosti sodijo na naš avto, kolikšna je njihova nosilnost ter kateri hitrostni kategoriji ustrezajo. Vse to piše v dokumentu z navodili za uporabo avtomobila. Ne smemo niti pozabiti, da morajo biti vse štiri pnevmatike na vozilu enake vrste, na isti osi vozila pa pnevmatiki iste nosilnosti, hitrostnega razreda ter od istega proizvajalca.

Gregorino Wheels – Vulkanizerstvo velja za zanesljivo podjetje na področju pnevmatik in vulkanizerstva. Nudijo servis vseh vozil in popravilo avtomobilskih klima naprav. Za atraktivnost vašega vozila poskrbijo nova ALU platišča za varno vožnjo v zimskem času pa poskrbijo nova jeklena platišča. Ne spreglejte njihovih rednih akcijskih ponudb. Kupcem ponujajo vrhunske izdelke za najugodnejšo ceno na trgu na drugi strani. To pa lahko dosežejo le z minimizacijo stroškov. Samo na ta način uspejo konkurirati največjim tekmecem ne le s cenami, temveč tudi s kakovostjo izdelkov in nivojem ponujenih storitev. Zavzemajo se za strokovnost, dostopnost in učinkovitost. Usmerjeni so v prihodnost.

Ustvarjajo okolje, kjer so dogovorjene naloge tudi izvedene in je kakovost opravljene storitve na prvem mestu. Kot pravijo sami: “Delo hočemo opraviti kakovostno, zato vanj vložimo svoj trud in sebe, saj hočemo biti najboljši v tem, kar delamo!”

S svojo prilagodljivostjo, osredotočenostjo in strokovnostjo nudijo strankam vulkanizerske storitve na najenostavnejši način.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.