Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kamnoseški mojster Viktor Herček

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem prispevku želimo predstaviti majhnega, a kakovostnega podjetnika, kamnoseškega mojstra Viktorja Herčka, ki se ukvarja s kamnoseštvom.

Kamnoseštvo Herček se ukvarja z obdelavo in predelavo naravnih kamnov, kot so marmor in granit. Specializirali so se za izdelavo ter montažo tipskih in unikatnih nagrobnih spomenikov. Svetujejo in pomagajo pri izbiri oblike nagrobnika, ustreznega materiala in same obdelave. Izdelajo lahko najrazličnejše izdelke iz marmorja in granita, izvajajo lastno montažo izdelkov ter vam svetujejo pri vzdrževanju. Ponosni so na svojo tradicijo in kakovost njhovih izdelkov. V svoji ponudbi imajo tudi okenke police, pulte, stopnice, tlake in obloge ter žarne spomenike. Svojim strankam so na voljo nagrobni spomeniki, ki jih odlikujejo sodoben design, vrhunska obdelava in poudarek na detajlih.

Marsikateri kamen, je pravo umetniško delo kamnoseškega mojstra Viktorja Herčka, zato je potrebno veliko izušenj in znanja. Vešča roka lahko iz navadnega kosa kamna izvabi umetniško obliko. Izdelki, ki jih izdelujejo, so izdelani iz najkvalitetnejših materialov. Oblike so elegantne in smiselne. Poliranje materialov pa stoodstotno in obstojno.

S strokovnim pristopom je mogoče narediti marsikaj, pravij mojster Herček. Podjetje Kamnoseštvo Herček iz Podplata vam nudi tudi bogato izbiro izdelkov iz naravnega kamna, s katerim lahko polepšate svoj dom in dom svojih bližnjih.

Ponosni so na svojo tradicijo in kakovost izdelkov, od česar ne odstopajo. Najbolj pomembno je to, da res znajo prisluhniti strankam in na podlagi večletnih izkušenj izdelati kamnite izdelke kvalitetno in v dogovorjenem roku.

Vedno se držijo dogovorjenih rokov izdelave, oziroma opravljenih storitev. Kamnoseški mojster Herček ustvarja edinstvenost, ki ustreza okusom in trendom vsakogar. S sodobno tehnologijo, lahko zagotavljajo vrhunsko kvaliteto za zelo ugodno ceno.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.