Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kamnoseštvo Granitko

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Izdelki iz kamna

Kvaliteta izdelkov iz kamna ali dekorativnega kamna se začne že pri nabavi surovine, pravijo pri podjetju Granitko iz Ljubljane. Veljajo za vodilno podjetje kamnoseške dejavnosti. Odlikuje jih širok spekter proizvodnje izdelkov iz naravnega kamna, dolgoletne izkušnje na področju obdelovanja naravnega kamna.

Podjetje z dolgo družinsko tradicijo

Družinsko podjetje Granitko je podprto s korektnim, kakovostnim in izobraženim kadrom na področju kamnoseške dejavnosti. Na vašo željo vam izdelajo najrazličnejše izdelke iz marmorja in granita, izvajajo lastno montažo izdelkov ter vam svetujejo pri vzdrževanju. Ponosni so na svojo tradicijo in kakovost njihovih izdelkov. Tradicionalno ter visokotehnološko znanje in oprema sta osnova za kakovost, zaradi katere lahko majhnemu slovenskem trgu ponudijo široko ponudbo vrhunskih izdelkov iz naravnega kamna, ki so za sprejemljivo ceno izdelani po naročilu, pri čemer so povsem prilagodljivi glede vrste obdelave, velikosti in izbire materiala.

Kakovost izdelkov

Zaradi vsega tega imajo zagotovljen tudi nadzor kakovosti svojih izdelkov že pri sami dobavi kamna v kamnolomih, kjer kamen kupujejo. Preko svojih pogodbenih predstavnikov po svetu in skrbne izbire svojih partnerjev poskrbijo, da so vsi materiali skrbno pregledani že med proizvodnim procesom in pred samim uvozom posameznega kamna. Ponujajo vam celotno linijo granitnih, marmornih in ostalih materialov za nagrobne spomenike, ki vam pomagajo zapomniti in spomniti življenja ljubljene osebe. Medtem ko je večina njihovih izdelkov namenjena za grobe oznake na pokopališčih, jih je mogoče uporabiti tudi v zaprtih prostorih ali v zasebnih okoljih. Poleg v ponudbi ponujajo okenske police, granitne stopnice, kuhinjske in kopalniške pulte, talne in stenske obloge, kamine in fasadne obloge.

 

Za izbiro matriala, obliko, velikost in ostale podrobnosti pri oblikovanju nagrobnih spomenikov vam lahko strokovno svetujejo in pomagajo.

Z svojo dejavnostjo podjetje Granitko poskuša slovenskim odjemalcem ponuditi najboljšo slovensko kvaliteto, ki je uporabniku še vedno cenovno dostopna.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.