Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ker jim zaupajo mnogi, podjetje Belfas

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Belfas s tradicijo, se ukvarja z zaključnimi deli v gradbeništvu, suhomontažno gradnjo, slikopleskarstvom in fasaderstvom. Imajo bogate izkušnje tako z malimi kot velikimi stanovanjskimi ter poslovnimi objekti. Delo prilagodijo vašim željam in potrebam ter tako zagotovijo hitro, kvalitetno in cenovno ugodno gradnjo. Pri svojem delu uporabljajo najkakovostnejše materiale in zagotavljajo kvalitetno opravljeno delo ob konkurenčno ugodnih cenah storitev.

Imajo veliko zadovoljnih strank ravno zaradi kvalitete, ter ustaljene poslovne povezave s širokim krogom dobaviteljev. Sledijo zadnjim trendom in vam lahko v sklopu z okolico in vašimi željami predlagajo in izdelajo vrhunska zaključna dela od slikopleskarstva, fasaderstva in vgradnje suhomontažnih sistemov. Ključ do uspeha podjetja Belfas je nenehno strokovno izobraževanje, kakovostne storitve, vgradnja vrhunskih materialov, konkurenčne cene, predvsem pa strokovno svetovanje pri reševanje izvedbenih problemov.

Poslanstvo podjetja Belfas je uresničevati želje strank in hkrati upoštevati potrebe trga. Ponujajo strokovne in učinkovite rešitve ter hkrati zagotavljajo dogovorjeno kvaliteto, rok in ceno. Zaposleni se specializirajo za opravljanje točno določenih gradbenih del; na svojih segmentih dela spremljajo trende in sodobne metode dela, obiskujejo seminarje in praktične delavnice, skrbimo za lastno mehanizacijo in opremo. Vse to z namenom, da za primerno ceno zagotovijo odlično kakovost storitev za vaše prijetno bivanje in delo. Podjetje priporočajo vodilni slovenski proizvajalci gradbenih materialov. V podjetju pravijo, da je za njih vsak nov projekt izziv in kreativen individum, ki jim skozi oči naročnika in profesionalno znanje in izkušnje vedno znova pokaže nove poti pri postavitvi koncepta oblikovanja. Gradbeništvo jih spremlja od zibelke in ima moč spreminjanja prostora, ljudi in odnosov med njimi. Je eden najpomembnejših dejavnikov razvoja bivanja tukaj in zdaj. Oblikovanje današnjega trenutka bo imelo vpliv na kakovost življenja v prihodnje.

 

 

Zaupajo jim mnogi, zaupajte jim tudi vi!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.