Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ker sledijo tehnološkemu napredku na področju talnih oblog, podjetje Paho

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje »PAHO«, je eno od vodilnih podjetij na področju talnih oblog in s tem povezanimi storitvami v Sloveniji.

Delujejo vedno v skladu s časom in napredkom, nenehno in prodorno uvajajo nove produkte, izboljšujejo poslovne procese ter izvajajo sodobne rešitve talnih oblog. Ukvarjajo se s polaganjem praktično vseh vrst talnih oblog (parket, laminat, PVC-obloge, gumijaste in tekstilne talne obloge) in tudi z obnovo talnih oblog. Krasijo jih dolgoletne izkušnje in številna uspešno zaključena naročila, na podlagi katerega vam tudi strokovno svetujejo. Pri svojem delu uporabljajo izključno materiale visoke kakovosti, kar vašim talnim oblogam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Specializirani so za polaganje parketa, laminata, tekstilnih in PVC talnih oblog ter obnovo starih lesenih podov. Po naročilu položijo izbrano talno oblogo, od lesenih talnih oblog (zunanje in notranje), gumijastih talne oblog, PVC- talnih oblog in tekstilnih talnih oblog – itison.

 

 

Menjava talnih oblog lahko prinaša pozitivne spremembe v vašem okolju, v vašem načinu razmišljanja, organiziranju prostora in časa. Na podjetje Paho se obračajo uspešna podjetja in posamezniki, ki si želijo sprememb in želijo sebi ter obiskovalcem z uporabo premišljeno oblikovanih tal omogočiti boljše bivanje. Podjetje Paho je pridobil širok spekter izkušenj in realizacij projektov. Namreč ustvarjajo spremembe, ne le za naročnike, ampak za celotne organizacije ter njihove partnerje in puščajo brezčasno sled na izdelavi talnih oblog.

 

Pri podjetju Paho, vam bodo seveda svetovali glede izbire talnih oblog, vendar je na koncu odločitev le vaša. Primerno svetovanje glede talnih oblog je namreč takšno, da naročniku prikaže vse najrazličnejše možnosti, a naročnik je tisti, ki na koncu izbere najboljšo opcijo za svoja tla, saj le on v resnici ve, kaj je zanj najboljše. Podjetje Paho vam tako nudi celostno storitev, kjer vas bodo pozorno in predano spremljali vse od idejne zasnove in do izdelave talne obloge v vaših prostorih. Sledijo tehnološkemu napredku na področju talnih oblog, prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter spremljajo tendence na področju talnih oblog, inovacij in sodobnih materialov.

Ponosni smo, da se znamo prilagoditi še tako zahtevnim željam naših strank

Kot pravijo sami: »Znamo vas razumeti in vam pomagati, da natančno opišete, kako si predstavljate vašo bodočo talno oblogo. Nato vam ustvarimo tla, kjer to doživite in uresničite vaše želje.«

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.