Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

KETNER, družba za zaščito intelektualne lastnine, ki s svojo prakso in izkušnjami krije svet

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo

Ustvarjalnost v povezavi z domiselnostjo, izvirnostjo in inovativnostjo predstavlja pomemben element uspešnega življenja. Kdor hoče biti ustvarjalen, mora z odprtimi očmi opazovati svet in mu prisluhniti z odprtimi ušesi. Družba KETNER d.o.o. je družba, ki s svojim delom in izkušnjami to dokazuje.

Ob predstavitvi njihovega dela z lastnico družbe Meti Ketner, nas je najbolj prevzela njihova kreativnost. Poleg svoje poklicne predanosti ter strokovnosti na področju prava, so zelo ustvarjalni in spodbujajo razvoj avtorskih pravic, pravic industrijske lastnine in drugih pravic, ki izhajajo iz ustvarjalne dejavnosti človeka. Širšo javnost osveščajo o pomenu intelektualne lastnine in njene zaščite. So imetniki znamk ZASCITA.SI, PROTECTION.SI, SIX IN ONE (zaščita blagovne znamke tudi na spletu), TEMPELJ, ZEBRA in KLIK TV, ustanoviteljica družbe Meti Ketner pa je imetnica znamke KETNER in soimetnica znamke VODA.SI. Svojo ustvarjalnost izkazujejo tudi z dejstvom, da v oddelku ZEBRA ustvarjajo zvočne znamke. Strankam prisluhnejo in posebej za njih ustvarijo zvok, ki ga tudi grafično predstavijo, na primer z notnim zapisom ♫, in ga nato pravno zaščitijo kot zvočno znamko. Z zvočno znamko njihovi naročniki označujejo blago ali storitve svojih podjetij na trgu. Njihova čudovita zvočna znamka zazveni takole (dodan zvok), slišite pa jo lahko tudi na njihovi spletni strani.

Področje delovanja družbe KETNER d.o.o. je pravno svetovanje, zastopstvo in zaščita. Poleg pravnega svetovanja ter izdelave strokovnih mnenj, opravljajo tudi poizvedbe. So slovenska pravna pisarna, specializirana izključno na področju intelektualne lastnine s poudarkom na zaščiti industrijske lastnine (registraciji blagovnih in storitvenih znamk, modelov in patentov) ter zastopanju v postopkih za reševanje domenskih sporov. Stranke zastopajo v postopkih na državni, evropski in mednarodni ravni. V postopkih zaščite na ravni Skupnosti (EU) so pooblaščeni za zastopanje strank iz vseh 28 držav članic Evropske unije.

Poudarek njihovega poslanstva je, da stremijo iz Slovenije v svet. Meti Ketner, lastnica in direktorica družbe nam je povedala, da z ljubeznijo in predanostjo do prava, konkretnim delom, vseeno pri svojem delu ustvarja s svojo neizmerno kreativnostjo. Pri delu na področju zaščite intelektualne lastnine ima priložnost spoznavati čudovite, ustvarjalne in poštene ljudi, ki predstavljajo velik intelektualni potencial naše države in bodo Slovenijo slej, ko prej, postavili na zemljevid sveta uspešnih, kamor Slovenija, po mnenju Meti Ketner, tudi spada.

ketner

Na koncu nam je povedala: »Rada imam pravo. Svoje delo opravljam z veseljem in ljubeznijo. Pravno znanje, ki sem ga pridobila na podlagi strokovnega, korektnega in zanesljivega dela, uporabljam za pravično delovanje, pri čemer pomagam ljudem in gospodarskim subjektom na trgu«.

www.zascita.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.