Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ključ do pravega uspeha so ljudje, pravijo v podjetju Cleaning čistilni servis

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Cleaning čistični servis  ponuja generalna čiščenja, čiščenja  poslovnih prostorov in eko čiščenje vašega avtomobila.

Opredelitev načrtnega procesa za čiščenje

Čiščenje poslovnih prostorov opravijo glede na vaše želje. Za dnevno, tedensko in obdobno čiščenje podjetje Cleaning z naročnikom pri načrtovanju procesov opredeli, kje, kdaj in kaj se bo čistilo, kateri postopki se bodo izvajali, kakšen mora biti končni rezultat in tudi ceno storitve.

 

 

Odlične reference

Z izkušnjami in referencami na področju vzdrževanja čistoče vseh vrst objektov, lahko rečemo, da so odlično podjetje za sodelovanje. Ker so v tej panogi standardi visoki, si v podjetju Cleaning prizadevajo, da so zaupanja vredni čistilci. Zavedajo se, da so potrebe naročnika na prvem mestu, zato svoje storitve izoblikujejo tako, da nudijo večjo fleksibilnost in vam zagotovijo servis po meri ter kratek in hiter odzivni čas. Predlagajo naprimer, da generalno čiščenje prostorov opravite vsaj enkrat letno, saj s tem prostori dobijo novo svežino za kvalitetnejše in uspešnejše poslovanje ter bivanje. Najem čistilnega servisa je za večino podjetij po svetu nekaj samoumevnega. V tujini je to že desetletja stalna praksa, pri nas pa se pogodbeni najem čistilnih servisov za čiščenje poslovnih prostorov. Uporabnikom storitev čiščenja je večinoma pomembno, da je delo opravljeno dobro, po sprejemljivi ceni in brez motenj delovnega procesa. Od čistilcev se pričakuje, da dela opravijo kakovostno in po pravilih stroke, zato je naloga čistilnih servisov, da naročniku predlagajo čim boljše rešitve. Uporabljajo kakovostna čistila prilagojena potrebam čiščenja. Poleg čistil uporabljajo tudi specifične stroje in s tem nudijo kakovostno čiščenje.

 

 

Odlikuje jih profesionalizem

Po naših ocenah lahko rečemo, da je Cleaning servis profesionalni čistilni servis, ki zagotavlja, da v koraku z razvojem in nenehni prilagoditvami novim materialom in strojev, kakovost svojega dela.

Kot pravijo sami: »Ključ do uspeha vsakega podjetja so pravi ljudje na pravem mestu. V Cleaning čistični servisu  razvijajo dolgoročne partnerske odnose, temelječe na zaupanju. Na začetku se podrobno posvetijo razumevanju tako posameznega naročnika kot tudi zaposlenega.

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.