Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ključavnica na prstni odtis za vsaka vrata

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Navkom-53

Pozabite na ključe in svoja vrata odprite s prstom. Prav ste slišali, gre za prvi tovrstni izdelek na svetu, ki ga ponuja prvo specializirano podjetje v Sloveniji, za razvoj in proizvodnjo elektronskih naprav na področju kontrole pristopa, Navkom d.o.o..

Usmerili so se predvsem na trg osebnih uporabnikov, izdelki pa delujejo na principih biometrične identifikacije.

Direktor podjetja Tadej Weber je dejal:

Raziskujte svet svobodno, shranite ključe v skrinjo in odprite svoj dom z dotikom. Uživajte življenje brez skrbi, da boste ključe izgubili, založili, pozabili… Prst je vedno z vami in tu smo mi. Za Vas. Ključavnice na prstni odtis za vsak dom in vsak žep. Ekipa Navkom”.

 

V letih svojega obstoja so namreč razvili pester nabor lastnih izdelkov, s katerimi se uvrščajo v vrh evropskih ponudnikov čitalnikov prstnih odtisov. Dobri rezultati lastnega razvoja so jim omogočili tudi zaupanje nekaterih velikih podjetij, ki delujejo na širšem evropskem prostoru, za katere razvijajo čitalnike prstnih odtisov in druge identifikacijske naprave po meri.

Stremijo na principih varnosti, zanesljivosti in prijaznosti do uporabnikov. Zaupajo in verjamejo v blagovni znamki ARX in REX, posledično zadovoljen kupec.

Prvi inovativni izdelek na svetu, s preprosto montažo in enostavno uporabo. Z uporabo ključavnice na prstni odtis boste pridobili predvsem varen in zanesljiv varen ključ. Nič več strahu, da bi ključ izgubili, uporabe so predvsem veseli tudi otroci, babice in dedki. Vrata so »popolnejša« z REX Cylindrom, najboljša, najlepša, dovršena, najvarnejša, najzanesljivejša in vrhunska!

 

Vaš dom je »varen« le z REX cylindrom.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.