Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Ključni dejavnik podjetja predstavljajo zaposleni

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Marjana Novaka z dolgoletno tradicijo se ukvarja z gradbeno mehanizacijo z lahko in težko gradbeno mehanizacijo ter prevozi vseh vrst. Ponujajo izkope, zunanje ureditve, zemeljska dela, rušilna dela, prevoze razsutih materialov in drugo. Zagotavljajo celostni nabor gradbenih storitev in prevozov. Ukvarjajo se s cestnim tovornim prometom; so zanesljiv, točen in odgovoren ponudnik prevozov tovora.

Nudijo odvoz odpadnega oziroma gradbenega materiala. So zanesljiv, natančen, točen in vesten ponudnik tovrstnih storitev. Delajo tudi z avtodvigalom, tj. zmogljivim hidravličnim strojem, ki se uporablja na gradbišču, pri montaži ali demontaži konstrukciji ter podobnih delih, kar pomeni, da so kos vsaki nalogi. Opravljajo tudi različne storitve z bagrom, z mini bagrom in z valjarjem. Med tovrstne storitve sodijo ureditev infrastrukture, izkopi, izravnava tal, nakladanje sipkih materialov, odvoz odpadnega oz. gradbenega materiala, utrditev tal in drugo.

Njihove rešitve bodo tako izjemne, da jih bodo vsi, tudi njihovi konkurenti, smatrali za ključen dejavnik uspeha njihovih zvestih kupcev.  Njihov odnos s trankami temelji na:

  • Odličnosti storitev
  • Odnosu s partnerji/dobavitelji
  • Učinkoviti organizacije
  • Poznavanju izdelkov in aplikacij
  • Finančni trdnosti

Svoje cilje uresničujejo po zaslugi moči, profesionalnosti, odličnosti in strasti svojih zaposlenih. Le-ti vsakodnevno zastopajo podjetje Gradbene mehanizacije Marjana Novaka s svojo etiko, produktivnostjo, ekipnim delom in videzom. Zaposleni podjetja predstavljajo ključne dejavnike, ki vplivajo na odnose z svojimi strankami in njihovim končnim zadovoljstvom.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.