Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kmetija Kastelic, idealen kraj za poslovna in družabna srečanja

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Kmetija Kastelic je srednja kmetija v Novem mestu. Na kmetiji posebno pozornost namenjajo pridelavi mleka, živine, jajc, zeliščnega likerja, vina, soka, skute, jogurta in drugih dobrot. Prodajo mleka imajo registrirano tudi za prodajo za druge kmetije. Biodinamična načela so temelj njihovega ustvarjanja izdelkov. Prodaja mleka poteka preko mlekomata na kmetiji, jajca in druge izdelke pa prodajajo tako preko avtomata, kot tudi v trgovinici.

Na kmetiji posebno pozornost namenjajo gostom, ki imajo možnost najema dvorane ali piknik prostora. Dvorana in piknik proctor služita preživljanju čudovitega rojstnega dne, otrokom pa nudita veliko ustvarjalnih izkušenj, gibanja v naravi in veselja, ki si ga otroci res zapomnijo.

 P1010776

Najem klasične dvorane z vso opremo pa omogoča poslovna in družabna srečanja. Dvorani sta odlično opremljeni z vsemi dodatki kot so priročna kuhinja, otroška igrala in projector  ter projekcijsko platno. Torej, združite prijetno s koristnim, povabite svoje sodelavce na poslovne dogodke (seminarje, delavnice, poslovne sestanke).

Piknik prostor, ki lahko sprejme do 50 ljudi, lahko najamete bodisi za praznovanje, ali raznovrstna srečanja.

Prekrasna kmetija Kastelic se lahko pohvali tudi s predelavo odličnega zeliščnega likerja, ki ga dobite v njihovi trgovinici. Seveda njihova bogata ponudba vključuje tudi ostale domače izdelke in pridelke. Kmetija Kastelic je kraj, kjer se trudijo na čim bolj neoporečen način proizvajati in predelovati mleko. Mlekomat le nekaj metrov stran od trgovinice je namenjen, da lahko stranke 24h na dan kupijo mleko.

DSC_0022 trgovinica

Zagotovo kmetija, ki je idealen kraj za vse, ki imate radi mir in lepoto narave s prekrasno ponudbo!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.