Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Konkurenčna cena storitev so atributi in edina pot do uspeha podjetja Mateja Mavera

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Krovstvo kleparstvo Mateja Mavera že vrsto let uspešno deluje na slovenskem tržišču. Podjetje s tem nosi garancijo vztrajnosti, trdnosti in zanesljivosti. Krovstvo je dejavnost s katero se ukvarjajo od samega začetka svojega poslovanja. Zanimivo je, da poklic, za katerega se je Matej Maver odločil ni bil na vrhu njegovih želja, pravi Matej Maver.

V vseh teh letih je pridobil bogate izkušnje na področju krovstva in kleparstva, kar mu pomaga pri izvajanju na ostrešjih različnih zahtevnosti ter pri kvalitetnem svetovanju strank. Pridobljena različna priznanja jim potrjujejo njihovo strokovnost, natančnost. Ukvarjajo se tudi s kleparstvom. Vemo, da vremenski pogoji zelo vplivajo na bivalno okolje in objekte. Ravno zato so kleparska dela pomemben element, ki preprečuje omenjene težave.

Pri tem opravljajo vsa dela iz bakrene, pocinkane, aluminijaste, nerjaveče in druge pločevine. Te so seveda lahko naravne ali barvane.  Material, ki ga uporabljajo ga tudi vodotesno vgradijo.

Storitve opravljajo po celotni Sloveniji in vsa dela izvajajo po predpisanih standardih, z veljavnimi certifikati, večletnimi izkušnjami na tem področju.  Svojim strankam ponujajo vrhunsko svetovanje, ki temelji na dolgoletnih izkušnjah na področju krovstva in kleparstva. Pred tremi leti je bilo podjetje Mateja Mavera nagrajeno za top mojstra 10 najboljših krovcev v Sloveniji  za strešno kritino GERARD.

Vrednote, v katere verjamejo, so zagotovilo za zadovoljstvo njihovih strank.  Glavna prednost podjetja Mateja Mavera je izjemna fleksibilnost, saj lahko izdelajo najbolj zahtevne krovske ter kleparske storitve po željah kupca. Sledijo tehnološkemu napredku na področju krovstva in kleparstva, prilagajajo se trenutnim potrebam trga ter spremljajo tendence na tem področju. Podjetnik Matej Maver je v Sloveniji nastopal na državnem tekmovanju krovcev in kleparjev katerega organizira sekcija krovcev in kleparjev ter obrtna zbornica. Njegovo podjetje je tako zasedlo na tekmovanju 3. 1. in 2. Mesto. Na svetovnem prvenstvu pa so se uvrstili v sam vrh na kar 4. mesto.

Ukvarja se tudi s predelavo starih skednjev v bivalne prostore rustikalne oblike – in kompletno dokumentacijo za svoje stranke pridobi kar (legalizacija objekta, sprememba namembnosti itd). Ponosni so, da se znajo prilagoditi še tako zahtevnim željam strank in da skupaj že toliko let dosegajo želene rezultate, ki so plod njihovega znanja. Odlikuje jih uporaba najboljših materialov, napredne tehnologije, visoka kvaliteta opravljenih storitev, upoštevanje rokov izvedbe in konkurenčne cene, ki so temelj njihovega uspeha. Profesionalen pristop in korekten poslovni odnos do strank, kvaliteta izvedenih del, spoštovanje dobavnih rokov in konkurenčna cena opreme in storitev so naši atributi in edina pot do uspeha.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.