Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Konkurenčni, najboljši, vedno z novimi idejami, računovodski servis e3plus

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje e3plus je uveljavljen in sodoben računovodski servis, ki nudi kakovostne in strokovne storitve na področju računovodstva,  davčnega svetovanja in poslovnega svetovanja. Kot uveljavljeno podjetje so prilagodljivi in odzivni. Posebno pozornost namenjajo strokovni usposobljenosti zaposlenih, nenehnemu nadgrajevanju znanja in izkušenj predvsem na področju računovodstva in davkov. So sodoben in odziven računovodski servis za mikro in mala podjetja in zasebnike, opremljeni s tehnologijo, znanjem in dolgoletnimi izkušnjami. Prilagodijo se vam, od klasično papirnatega do digitaliziranega poslovanja. Direktorica podjetja e3plus je samostojna podjetnica Erika Kostanjšek.

Stranke razvrščajo na različne skupine za bistveno lažje delo. V prvi so začetniki, tako imenovana start-up podjetja, ki začnejo brez financ, a so polna zanosa in želja. Nudijo pomoč v vlogi poslovnega coacha tako, da jih vodijo ob vseh osnovnih stvareh, s katerimi se soočajo na začetku poslovne poti. Drugo skupino sestavljajo stranke, ki so v zlati dobi razvoja, imajo že neke prihodke in tržno nišo. Poleg računovodskega in davčnega optimiranja jim svetujejo in pomagajo pri skrbi tako za osebne finance kot tudi za pasivne prihodke, ob tem pa jih tudi ves čas spodbujajo, da skrbijo za zdravje in vsesplošno počutje. Pogosto se namreč dogaja, da ta skupina strank zaradi strahu pred vse večjim tehnološkim napredkom in s tem povezanim zmanjševanjem delovne sile, dela še več in več, prekomerno, ker se želijo še bolj dokazati. Prav tako stranke naučijo kako pravilo razporejati čas in denar – time management in finančni management. Dandanes je namreč vedno več stresa, vedno več ljudi pregoreva Na koncu je še tretja skupina strank, tiste, ki se pripravljajo na upokojitev. Če so v zlati dobi delovanja delale dobro, pomeni, da so znale ustrezno razporejati tako svoj čas kot denar, bodo zdaj lahko uživale v sadovih svojega dela. Na tej točki se naše podjetje ukvarja s tem, ali bo stranka po upokojitvi svoje podjetje predala dedičem, ga morda prodala ali pa celo zaprla. Pred katerokoli od naštetih opcij se s stranko o vsem dobro posvetujemo in ji pomagamo do odločitev, ki so v dani situaciji najboljše zanjo.

V podjetju e3plus verjamejo v močne temelje podjetja. Zato vam ponujajo tudi profesionalen poslovni coaching, ki vam bo močno pomagal pri uresničitvi vaše poslovne vizije. V tem programu pomagajo podjetnikom začetnikom na vstop v podjetništvo, bolj izkušenim pomagajo v zlati dobi razvoja ter podjetnikom pred upokojitvijo pravočasno svetujejo. Z računovodskim svetovanjem, davčnim optimiranjem in poslovnim coachingom uresničujemo vaše sanje.

V računovodskem servisu e3plus se zavedajo, da so zaradi vse bolj zahtevne in hitro spreminjajoče se zakonodaje računovodske storitve in dobro računovodsko svetovanje kritična točka vsakega podjetja. S svojimi storitvami vas razbremenijo teh skrbi in za vas pravilno vodijo skozi poslovne knjige in skrbijo za davčno varnost vašega poslovanja. Vse stranke podjetja e3plus prejmejo njihov brezplačni mesečnik Moje novice, v katerih najdete vse zadnje novosti in zanimivosti iz sveta računovodstva. Vsak mesec vam predstavijo finančno poročilo, ki primerja letošnje podatke z lanskim. Ni vam potrebno vsak mesec obiskovati ene od njihovih poslovalnic, saj ponujajo možnost prevzema poslovne dokumentacije kar na vašem sedežu podjetja.

Računovodski servis e3plus odlikuje individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu. Strankam nudijo optimizacijo storitev knjigovodstva, računovodstva, kadrovskega, optimizacija davčnega poslovanja, poslovnega in finančnega svetovanja.

Upamo si trditi, da je podjetje e3plus podjetje, z visoko kvalitetnimi storitvami, ki temeljijo na strokovnosti in znanjih pridobljenimi skozi dolgoletne izkušnje s področja računovodstva in davčnega svetovanja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.