Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kopalnica kot koncept bivanja, Oblaganje tal in sten, podjetnika Aleksandra Žnuderl

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetnik Aleksander Žnuderl se ukvarja s talnimi in stenskimi oblogami ter izvedbo in sanacijo kopalnic. Poskrbi za kompletno prenovo kopalnic, inštalacij in dobavo sanitarne opreme. Polaga keramiko, prenavlja in sanira tako kuhinje kot tudi kopalnice.

Svetovali vam bodo, prisluhnili vašim željam in potrebam ter vam jih pomagali uresničiti. Po pogovoru z njimi boste natančno vedeli, kakšne so možnosti na trgu, in skupaj boste poiskali primerne rešitve za vaš prostor. Predstavili vam bodo tudi morebitne slabosti, ki se jih je dobro izogibati. S strokovnimi nasveti vam pomagajo oblikovati prijazen in prijeten dom.

 

S svojim delom zagotovo zadovoljijo tako funkcionalne kot dovršene estetske potrebe naročnika. Poslanstvo podjetja Oblaganje tal in sten, podjetnika Aleksandra Žnuderl, je strankam ponujati najbolj kakovostne storitve, ki so plod kreativnosti, natančnosti in strokovnega delovanja. Ves čas se zavedajo, da uspeh ni odvisen samo od zadnjega. Za njih je pomemben tudi dolgoročni odnos s strankami, posredniki, dobavitelji. Zavedajo se, da tako ustvarjajo visoko raven storitev, zato spremljajo novosti na trgu, se izobražujejo, vnaprej predvidevajo želje strank in jim seveda želijo čim bolj ustreči.

Naredite si novo kopalnico, da bo po dolgih letih enoličnosti osvežila vaš dom z novo energijo. Vsakodnevni občutek veselja ob prihodu domov in novo koplanico je več kot vreden relativno skromne naložbe, s katero ustvarite vtis popolne skladnosti.

Kot pravi Aleksander Žnuderl, je njihova poslovna filozofija preoblikovati vsako kopalnico v nov koncept bivanja, ki sledi potrebam in stilu ljudi, ki v njej preživljajo čas. Prav zaradi tega se pozorno posvetijo vsakemu projektu in oblikujejo rešitev prilagojeno vsaki stranki posebej.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.