Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Krovske ali kleparske storitve pri podjetju Krovstvo in kleparstvo Škofljanc

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Družinsko podjetje Vinka Škofljanca nudi vsa krovska, tesarska in kleparska dela. Njihovo aktivno partnerstvo se odraža skozi redno posodobljen sortiment, ki ga imajo na področju krovstva in kleparstva. So odprti za želje in potrebe strank ter iskanje najboljših rešitev.

Vinko Škofljanc mojster z več kot 30 let izkušenj, vsak project izvede popolnoma, od svetovanja do končne realizacije, saj mu to predstavlja samostojen izziv.  Strokovno usposobljen kader vam nudi:

  • Krovska dela
  • Kleparska dela
  • Tesarska dela
  • Krivljenje pločevine (obrob), žlot itd.

Podjetje združuje strokovnjake z znanjem, izkušnjami in kompetencami. Zagotovljajo vam strokovno izvedbo vseh navedenih storitev. Vrednote, v katere verjamejo, so zagotovilo za zadovoljstvo njihovih strank. Glavna prednost podjetja Vinka Škofljanc je izjemna fleksibilnost, saj lahko izdelajo najbolj zahtevne projekte po željah stranke. Tako njihove stranke porabijo pri projektu bistveno manj časa in skrbi, saj se v podjetju v celoti prilagodijo njihovim potrebam. Pri izbiri materialov in opreme poskušajo biti inovativni in usmerjeni v prihodnost. Okoljsko ozaveščanje se jim zdi pomembno in družbeno odgovorno.

Poslanstvo podjetja je strankam ponujati najbolj kakovostne storitve, ki so plod vztrajnosti v specializirani dejavnosti krovstva in kleparstva ter strokovnega usposabljanja zaposlenih. Ves čas se zavedajo, da uspeh ni odvisen samo od zadnjega.

Pravijo, da je za njih pomemben tudi dolgoročni odnos s strankami, in dobavitelji. Zavedajo se, da zaposleni ustvarjajo visoko raven storitev, zato skupaj spremljajo novosti na trgu, se izobražujejo, vnaprej predvidevajo želje strank in jim seveda želijo čim bolj ustreči. Ponosni so na dosežke preteklosti in motivirani z izzivi prihodnosti. Usmerjeni so v prihodnost, v nove izzive in ideje, ki jim predstavljajo priložnost za nadaljno rast in razvoj.

Potrebujete krovske ali kleparske storitve? Se vidite da bi postali njihovi partnerji in se veselite dobrega sodelovanja?

Vse to je – podjetje  Krovstvo in kleparstvo Škofljanc, zato jih le kontaktirajte. Postanite del njihove zgodovine tudi vi.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.