Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kulinarična hiša Somrak

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

S hrano se lahko ne le razvajamo, ampak tudi poskrbimo za vzdrževanje ravnotežja v telesu. Okusno,  zato je tu restavracija z jedmi z žara v mestu Ljubljana.

Presenetili vas bodo s kulinaričnim razvajanjem njihovih jedi z žara, Kulinarična hiša Somrak.

V svoji ponudbi ponujajo tudi catering. Pri dobrih ljudeh in z dobrimi jedmi se utrip časa umiri, tukaj zares začutimo dobro hrano.

Uspešen podjetnik, lastnik Tomaž Somrak ima v lasti še eno uspešno gostinsko podjetje, ki se imenuje Moj vrtiček. Kaj ga odlikuje, da je v gostinski ponudbi tako uspešen? Znanje, srčnost in ljubezen do hrane! “To vedno pričara nasmeh na ustnice še tako zahtevnega gosta, pravi. ” V krogu gurmanov velja pravilo, da se okusov v kulinarični hiši Somrak in vonjev ne da opisati z besedo. Dobrote je treba poskusiti, in teh je v njihovi hiši na pretek. K njim se boste gotovo vračali, saj so pravo mesto za vse uživače, zagovornike ugodja, dobre hrane in pijače.

Moj vrtiček se nahaja na pogačarjevem trgu, kjer vam nudijo pester izbor burgerjev, palačink, solat in smoothijev. Z okusnimi sestavinami in vrhunskimi dobrotami ter veliko žlico srčne priprave in postrežbe pa vas bodo popeljali na kulinarično potovanje okusov, ki ga ne boste več pozabili. Zaužitje okusnega obroka, poleg hrane in pijače, zajema tudi doživetje okusa v sožitju s prijetnim ambientom in prijaznim osebjem.

Harmonija okusov vas ne bo razočarala in odkrivanje presenetljivih okusov v kulinarični hiši Somrak je zares nepozabno doživetje!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.