Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Kvalitetno, odgovorno in cenovno primerno parketarstvo Srša

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje Srša slovi po tem, da iztrži kar najbolj estetsko in bivanju primerno celoto. Na področju talnih oblog danes prevladuje pestra izbira. Od naravnih do umetnih. Na vrhu priljubljenosti je že od nekdaj trdno zasidran parket, sledi mu precej podobna različica laminat. Da bo odločitev lažja, katerega ponudnika izbrati, smo vzeli pod lupo podjetje Srša.

 

Kaj ponujajo?

  • Brušenje parketa.
  • Lakiranje parketa.
  • Polaganje laminata.
  • Polaganje PVC talnih oblog.
  • Polaganje tekstilnih talnih oblog.
  • Ostale visoko kvalitetne storitve s področja parketarstva in ostalih talnih oblog.

Imajo veliko znanja o vgradnji in obdelavi parketov, PVC podov, tekstilnih talnih oblogah, stopnic ter zunajih talnih oblogah-teras. Vedno prisluhnejo želji strank in jim tudi strokovno svetujejo.

Zaupanje in verodostojnost sta danes redki lastnosti. Danes je težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti so eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalijo z oceno in to povedo vsem svojim strankam, s katerimi že ali pa šele nameravajo sodelovati v prihodnje.

Znanje, sposobnost, inovativnost, delavnost in iznajdljivost, ki jih premorejo v podjetju Srša, jim omogočajo, da so hitri. Z dolgoletnimi izkušnjami, pridobljenim znanjem in zaupanjem razvijajo kvalitetne storitve, s katerimi nudijo celovite rešitve pri talnih oblogah, strankam pa zagotavljajo zadovoljstvo in pristen poslovnih odnos.

Pri vgradnji talnih oblog uporabljajo izključno materiale visoke kakovosti, kar talnim oblogam zagotavlja dolgo življensko dobo. Pri svojem delu uporabljajo izključno materiale visoke kakovosti, kar vašim talnim oblogam zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Specializirani so za polaganje parketa, laminata, tekstilnih in PVC talnih oblog ter obnovo starih lesenih podov. majo bogate izkušnje, profesionalno podporo, nudijo na prvem mestu kakovost, strokovnost, točnost in uslužnost ter so vedno na tekočem. V največji meri se pa trudijo za zadovoljstvo svojih strank. Njihova vizija raste skupaj z njihovimi objekti – graditi prihodnost. Hrabro, kvalitetno, odgovorno in cenovno primerno.

Poslanstvo podjetja je strankam ponujati najbolj kakovostne storitve na področju parketarstva. Ves čas se zavedajo, da uspeh ni odvisen samo od zadnjega. Za njih je pomemben tudi dolgoročni odnos z dobavitelji in strankami. Zavedajo se, da zaposleni ustvarjajo visoko raven storitev, zato skupaj spremljajo novosti na področju talnih oblog, se izobražujejo, vnaprej predvidevajo želje kupcev in jim seveda želijo čim bolj ustreči.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.