Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Lasersko graviranje LAFE

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Bliža se čas obdarovanj, praznikov… Iskanje pravega in primernega darila za svoje najdražje resda zahteva svoj čas in energijo, a ni lepšega kot doživeti veselje in iskrice v očeh obdarovanca, ko odvije skrbno zavit paket, namenjen prav njemu. Da bi bilo iskric čim več, smo poiskali nekaj izvirnih idej in namigov za obdarovanje. Med številno ponudbo na trgu je vse težje biti izviren, podariti estetsko in nevtralno darilo, hkrati pa zapraviti danes manj, da bi v prihodnosti imeli več. Podjetje LAFE, Erjavec Janez s.p., ki se ukvarja z laserskim graviranjem bi definitivno priporočili. Sodobne tehnike in naprave jim omogočajo, da lahko svojim strankam vedno povsem ustrežejo.

              1 slika: Poljubna gravura na obstoječih izdelkih postanejo osebna darila

2 slika: Primer izdelave unikatne stenske ure po vaši predlogi in vaših željah (kombinacija izreza, gravure in izdelave dodatnih nalepk)

 

Lasersko rezanje zagotavlja natančno in svobodno oblikovanje izdelkov iz različnih mehkih materialov, medtem ko z laserskim graviranjem na razne površine elegantno prenesejo še tako kompleksne podobe. Med procesom je vrhnja plast materiala z veliko natančnostjo odstranjena z laserskim žarkom, ki napisu omogoča motiv in barvo osrednjega materiala. Lasersko graviranje omogoča najvišjo stopnjo natančnosti v gravuri, ki zagotavlja trajne učinke. Rezultat je vrhunski izdelek, narejen povsem po meri naročnika. Po vaši želji vam zgravirajo željeni tekst, vaš logotip ali slike, na vse vrste kovinskih in nekovinskih materialov (aluminij, eloksiran aluminij, inox jeklo (rostfrei), pleksi, steklo, ogledalo, les, pluta, usnje, guma, karton, marmor, eloksiran aluminij, barvane kovinske površine itd.). Globina gravure je lahko različna, glede na potrebe in vrsto materiala. Podariti nekaj koristnega, ki z leti pridobiva na vrednosti, je lahko samo žlahtna kovina, umetniško delo ali neprecenljive malenkosti, ki so večinoma osebne note. Tudi za poslovna darila in promocijska darila poskrbi podjetje Lasersko graviranje LAFE.

Tako postanejo darila izkaz hvaležnosti za dobre poslovne odnose in medsebojno sodelovanje. Poslovna darila in promocijska darila so sestavina poslovnega protokola in predvsem poslovnega bontona. So eden izmed načinov, kako sooblikujemo in negujemo poslovne odnose.

V podjetju Lasersko graviranje LAFE združujejo v sklenjeno celoto vse ključne člene, potrebne za izvedbo posameznega. To je tista prednost, ki jim omogoča kratke dobavne roke, konkurenčne cene in nadzor nad kakovostjo.

 

Lafe – lasersko graviranje Janez Erjavec s.p.

GRAVIRANJE, LASERSKO GRAVIRANJE

Tesovnikova ulica 7

1000 Ljubljana

 Prikaži pot do poslovalnice

T: 01 568 65 69

M: 041 764 088

W:  wwww.lafe.si

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.