Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Les je dar narave, Mizarstvo Jurkovnik

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Komu zaupati izdelavo pohištva, lahko predstavlja težko odločitev. Že na prvem obisku Mizarstva Jurkovnik izveste, da je ravno Mizarstvo Jurkovnik prava izbira.  

Začetki mizarstva Jurkovnik segajo v leto 1981, ko so začeli z izdelavo vseh vrst lesenih izdelkov, katere je zahteval trg. Uporabljajo napredne proizvodne procese in orodja, s pomočjo katerih lahko zadostijo visokim zahtevam naročnikov.

Za razvoj in trdo delo so prejeli tudi nekaj nagrad, med katerimi je modri znak SQ, od Združenja Slovenske Kakovosti in Bronasti Ceh od mednarodnega obrtnega sejma v Celju (MOS).

Pri delu uporabljajo izključno preverjene materiale najvišje kakovosti. Svoje delo usmerjajo največ v izdelavo lesenih stopnic. Izdelujejo pa tudi pohištvo za kuhinje, jedilnice, dnevne sobe, otroške sobe, spalnice, predsobe, kopalnice in ostalo. Vse kar potrebuje vaš bivalni prostor.

Nudijo celovito storitev, od ideje in svetovanja, do načrta, izvedbe in montaže. Pohištvo, ki je narejeno po vašem okusu iz vrhunskih materialov in prilagojeno za vaše potrebe. Izdelujejo odlično pohištvo vrhunske kvalitete iz okolju prijaznih in zdravju neškodljivih materialov.

Mizarstvo Jurkovnik ob najvišji kvaliteti pri materialih pravi, da je pomembna tudi montaža, saj tako zagotovijo brezhibno funkcionalnost izdelanega pohištva.

Odlikuje jih skrbna izbira vrst lesa. Njihovi izdelki so ergonomski, elegantni in trajni, primerni za ljubitelje naravnega, prefinjenega in udobnega. Presenečeni boste nad izjemno udobnostjo pohištva Jurkovnik, nad možnostjo različnih kombinacij, materialov in sestavov, ter čvrsto konstrukcijo, ki se skriva za moderno in estetsko dovršeno preobleko pohištva, ki ga naredijo za vas.

Les je del narave…

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.