Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Mizarstvo Kos, ki predstavlja svoje poslanstvo z lesom in kar 28 poklici

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

logo

Mizarstvo Kos, s 25-letno tradicijo je družinsko podjetje, ki svojim naročnikom, lastnikom hiš, projektantom in javnim institucijam ponuja vrhunske, po meri projektirane in izdelane izdelke iz lesa za opremo zunanjih prostorov.

Lesa za obdelavo je v Sloveniji več kot dovolj, podjetij, ki bi se ukvarjala z izdelavo lesenih izdelkov, pa čedalje manj. Kljub temu, smo malce raziskali tržišče in ugotovili, da obstajajo tudi takšni, ki prisegajo na les, to je uspešno podjetje mizarstvo Kos.

So odlični ustvarjalci, ki ponovno odkrivajo možnosti, ki jih les kot material ponuja. Skupaj s široko ekipo kot so dobavitelji, partnerji, projektanti, arhitekti, podjetji v sorodnih panogah, si prizadevajo za uresničitev različnih razvojnih projektov, povezanih z naravo, lesom in urejanjem okolja. Pri tem pa največjo pozornost posvečajo strankinim željam in potrebam svojih izdelkov.

Pravijo, da le celosten pristop, ki upošteva značilnosti mikro in makro okolja, osebni okus in želje ter življenjski slog, privedejo do izdelkov in projektov, ki dolgoročno izpolnjujejo svoje poslanstvo.

intro1

intro7

intro36

V sodobni mojstrski delavnici izkušeni mojstri, v delavnici in na terenu poskrbijo za to, da je izvedba skladna z načrtom, kakovostna in terminsko usklajena. Glede na potrebe posameznega projekta, se v fazi projektiranja in izvedbe povezujejo z zanesljivimi partnerji.

intro50

V razstavnem salonu pripovedujejo zgodbe 28 poklicev in sicer skozi izdelke mladih, skozi stvaritve umetnikov in rokodelcev ter skozi projekte arhitektov. Ker verjamejo, da sta prepletanje znanj in združevanje izkušenj ob spoštovanju tradicije in narave, nujna za trajnostni razvoj, ta pa je pogoj za ohranjanje in izboljševanje kakovosti življenja vseh nas.

Les je dober material za oblikovanje, pomembne pa so ideje. Stare rešitve postajajo vedno bolj moderne, saj so funkcionalne in preproste. Imajo velik potencial in so velikokrat zelo domišljene, vendar so sčasoma šle v pozabo.

V zaključku bi le dodali, kot pravi Jože Kos, direktor Mizarstva Kos: »Poslikajte vašo hišo z okolico in se oglasite pri nas, da vam pokažemo skrivnosti in možnosti, ki jih odkriva les, tudi v sodelovanju z drugimi materiali.«

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.