Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Mize in stoli, ki rastejo z otroki, Tome d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje, katerega osnovno vodilo je zadovoljstvo njihovih partnerjev in strank bo predstavljeno v nadaljevanju. Gre za podjetje, kjer vedno lahko pričakujete prijazna pojasnila in prvovrstno uslugo.

Mool-sistem

Iz njihove široke ponudbe prodajnega programa, je nas najbolj zanimal otroško mladinski program.

Njihova ponudba zajema čudovito mladinsko pisarno, ki raste z otrokom. Pri snovanju linije so prisluhnili otrokom in seveda skrbnim staršem. Rezultat je, rastoča mladinska soba, ki raste z otrokom in je zelo posebna ter zdravju prijazna.

Mladinska pisarna naj raste z otrokom. Tako stol, kot tudi pisalna miza rasteta z vašim malčkom in se razvijata v skladu z njegovimi željami in zahtevami. Pisalna miza dobiva novo podobo, dodatne elemente (predale, police, opremo za delo z računalnikom), poleg tega se spreminjajo tudi njene nastavitve in jo tako prilagajamo, da je uporabna tako za branje, kot tudi za študij in risanje. Ne samo primerna miza za otroke, šele s pravim stolom je učni prostor popoln.

Vsi modeli Tome d.o.o. rastejo z otrokom od prvošolca do študenta. Ergonomija se kaže v nastavljanju višine sedeža, naslona in globine sedeža. Pri vsem tem pa lahko z lahkoto zamenjate tudi oblazinjenje. Da o prelepem dizajnu ne govorimo.

1-schreibtische_startbild2-13b7e258e2666f98

2-stoli_3-616e66561769531e

Pri opremljanju mladinske sobe je pomembno, da imamo osnoven načrt, ki pa dopušča kasnejša dopolnjevanja, zato je nakup mladinske pisarne pri Tome d.o.o. pravšnji za to. Otroci, posebej odraščajoči mladostniki, hitro prerastejo določeno obdobje in s tem tudi stil. Tako pri izbiri pohištva mislimo na možnost kasnejšega kombiniranja. Izbiramo pohištvo, ki ima veliko prostora za shranjevanje, ki ga uporabnik prilagaja trenutnim potrebam, kar ponudba Tome d.o.o zagotovo ima.

3-predalniki-8a894b762c047fd9

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.