Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Mnogi uspešno izvedeni projekti, Krovstvo Duhanič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Imate dotrajano, staro streho na vaši hiši oziroma objektu? Potem bo potrebna menjava in ureditev žlebov in kleparskih zaključkov. Če z zamenjavo čakate predolgo, lahko pride do zamakanja in trajnih poškodb lesene konstrukcije ostrešja, kar zelo poveča stroške vzdrževanja.

Menjava strehe

Streha objekta je zelo pomemben del objekta, hkrati pa je tudi najbolj kompleksna. Danes streha ne predstavlja le zaščite pred padavinami, ampak mora izpolnjevati tudi estetske in tehnične norme. Življenska doba strehe je vsaj nekaj desetletij, zato je zelo pomembno, kakšen material je uporabljen pri izdelavi ali obnovi le-te. Krovstvo Duhanič izvaja na področju krovskih, kleparskih in tesarskih del in se pohvali z dologletnimi izkušnjami svojega dela. Na strehah izvajajo vse možne vrste del. Od krovskih del, pokrivanje in prekrivanje streh, izolacij kleparskih del, montaže žlebov, strelovodov, snegolovov itd.

 

 

Izbira kritive je odvisna

Katero kritino izbrati je predvsem odvisno od vremenskih vplivov in arhitektutre objekta. Dva bistvena dejavnika, ki vplivata na izbiro kritine sta veter in snežna obremenitev. Zaradi tega obstajajo kritine iz različnih materialov (žgani in nežgani izdelki, izdelki iz pločevine, bitumenski izdelki).

Svetovanje

Njihovi strokovnjaki vam bodo svetovali pri izbiri kritine  in upoštevali vaše želje. Pri izbiri in odločitvi vam bodo z veseljem pomagali strokovno podkovani mojstri, da bi vam olajšali načrtovanje in izbiro vaše kritine.

Poslanstvo podjetja Duhanič je zagotavljati inovativne, tehnološko napredne in zanesljive rešitve ter projekte krtin. Njihove rešitve so prilagojene vsakemu individualnemu projektu, kjer uporabljajo najnovejše tehnologije in vsa sredstva, ki so jim na voljo, da lahko svojim naročnikom ponudijo najboljše rešitve in premagujejo še tako težke izzive.

Vse to potrjujejo njihove reference ter raznolike izkušnje in mnogi uspešno izvedeni projekti.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.