Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

MONTAŽA BAJEC, vgrajevanje stavbnega pohištva

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Montaža Bajec podjetje s tradicijo na področju montaže se ukvarja z vgradnjo  oken. Ta zagotavljajo zaščito pred vdorom dežja in vetra ter odlično toplotno in zvočno izolacijo. Okna, ki so pravilno vgrajena se v notranjosti ter v stiku med oknom in steno ne rosijo. Delovanje in uporabnost oken sta dolgotrajna, uporaba pa je varna. Vgradnjo oken izvedejo skladno s tehničnimi zahtevami. Pri montaži uporabljajo le najboljše materiale, upoštevajo standarde, predpise in gradbeno fizikalna načela. Zagotovite si za vas najboljša okna, ki bodo v vašem domu poskrbeli za racionalne izkoristke energije in ogrevanja, varovala bodo vaš dom pred vremenskimi vplivi in mu nudila največjo možno varnost ter poskrbela za občutno nižje stroške ogrevanja in vzdrževanja ter za nepremagljiv estetski izgled vašega novega ali prenovljenega doma.

Podejtje Bajec pri svojem delu stremi k temu, da na najboljši možen način združujejo tradicionalna mojstrska znanja montaže najzahtevnejših oken z najsodobnejšimi storitvami.

Verjamejo v kombinacijo tradicije in sodobnosti in zagnanostjo. S stavbnim pohištvom imajo dolgoletne izkušnje. Ponašajo se z dolgoletnim vodenjem proizvodnje PVC oken. S prodajo in vgrajevanjem PVC in ALU elementov pa so na tržišču prisotni od leta 2000. Kot sami poudarjo, dajejo prednost kvalitetni montaži. Nudijo vgrajevanje stavbnega pohištva z različnimi montažami (klasična, RAL, EKO). Sodelujejo s priznanimi proizvajalci stavbnega pohištva.

Spremljajo zahteve strank in dosegajo najvišjo kakovost izdelkov. Podejtje Bajec se želi uveljaviti kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Z lastnim razvojem, fleksibilnostjo in učinkovitostjo so postali vodilno podjetje na področju stvabnega pohištva na lokalnem področju in širše, ki je prepoznavno po kvalitetnih storitvah in hkrati konkurenčnih cenah na danem trgu. S strankami gradijo zaupanje in dolgoročno partnerstvo.  Znanje in izkušnje zagotavljajo visoko kakovostne storitve in hitro odzivnost.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.