Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Mrcina ranč  

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Potrebujete čas zase in svoje najbližje, proč od mestnega vrveža? Mogoče le kratek oddih v naravi? Ali pa ne veste, kaj bi počeli za vikend? Zakaj ne bi obiskali ranča!

Obiščite ranč Mrcina, podeželsko posestvo, ranč, kjer lahko spoznate konje. Zabavno doživetje je tudi spoznavanje okolice ranča Mrcina. V svoji ponudbi pa je poglavitno jahanje konj za odrasle in otroke, šole jahanja ali preprosto programe druženja in spoznavanja s konji.

Neokrnjena narava Ranč Mrcina, ki se nahaja v Triglavskem narodnem parku, v vasici Studor v Bohinju. Na ranču Mrcina nudijo obilico programov druženja, spoznavanja in dela s konji in prepričani so, da vam lahko pričarajo čudovito izkušnjo s konji.

Njihovi pestri programi nudijo vse od terenskega jahanja, šole jahanja, programa za otroške rojstne dneve, otroški tabori, viteški tabor in program, kmečke igre, zimski program, vožnja s kočijo in kmečkim vozom, špot+rtne dneve – šola v naravi ter organizirajo različne prireditve.

Na ranču domuje 16 konj (od tega 10 islandskih konj), trop mačkov, pes Kan. Poleg terenskega jahanja nudijo šolo jahanja, jahanje za začetnike ter izkušene jahače. Najmlajše jahače pa peljejo (z sedli z ročaji) po maneži ali s krajšim sprehodom v naravo, v spremstvu vodnika.

Konji so njihova strast in želijo jo deliti z vami, zato zagotavljajo kvalitetno in celostno konjsko izkušnjo za vse, ki si konja želite spoznati pobliže in malce drugače. Izkoristite svoj prosti čas, najbolje kar se ga le da! Preživite dan na ranču Mrcina z veseljem vam bodo polepšali dan in poskrbeli, da za doživetje, ki ga vi in vaši najmlajši, ne boste nikoli pozabili.

Kot pravijo sami: “Preživite čudovit dan na njihovem prečudovitem ranču, kjer vam ponujajo aktivna in zanimiva doživetja.”

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.