Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Na jezikovni tečaj z jezikovno šolo Engaruka

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ugledna šola Engaruka iz Ljubljane, ponuja najbolj kvalitetne jezikovne tečaje, ki temeljijo na tem, da lahko združite koristno s prijetnim.

Danes je nažalost tako, da brez znanja kakšnega izmed tujih jezikov, ne morete v življenju doseči ničesar, če nimate vsaj osnovnega znanja tujih jezikov. Danes se proces učenja tujega jezika pričenja že v osnovni šoli, npr., angleški jezik, nekateri pa svoje otroke vpišejo v tečaj že v vrtcu. Otroci najhitreje bogatijo svoj besedni zaklad in pomembno je, da se pričnejo učiti zelo zgodaj.  Za vse starejše, ki pa se v mladosti niste uspeli naučiti tujega jezika, pa ste si to vedno želeli, pa je obisk tečaja za vas obvezen, namreč nikoli ni prepozno. Izberite svoj najljubši jezik in investirajte v svojo prihodnost. Za učenje tujega jezika lahko izbirate med angleščino, nemščino, ruščino, italijanščino, španščino, francoščino, portulgalščino in japonščino.

IMG_6585 IMG_6578

Poleg klasičnih jezikovnih tečajev šola Engaruka izvaja tudi konverzacijske tečaje, poslovne tečaje, tečaje za turistične delavce, poletne tečaje, inštrukcije, prevajanje, v svoj program bodo v prihodnosti dodali še druge tečaje (jezikovni tečaj za zdravstvene delavce, fotografski tečaj itd). Jezikovna šola Engaruka je priznana, edinstvena, po meri vsakega posameznika, zagotavlja vam uspeh in nadpovprečno hiter napredek pri vseh tečajih tujih jezikov. Kaj pa pravijo njihovi bivši tečajniki?

»V domači atmosferi, v prijetnem okolju in z odličnimi ljudmi,  ki imajo enkraten pristop in vedno postrežejo s kako zanimivo zgodbo, se je moje učenje še kako obrestovalo.« pravi Marija Jordeva.


IMG_6576

»Pred dobrim letom sem začel obiskovati tečaj tujega jezika v šoli Engaruka. Vsak teden se z veseljem udeležim tečaja, ker poteka učenje zelo sproščeno. Predavatelji so strokovni, prijazni in vedno prisluhnejo željam posameznika. Učenje poteka v manjših skupinah tako, da se vidi napredek vsakega posameznika. Odločil sem se za obisk še enega tečaja tujega jezika. Jezikovno šolo Engaruka toplo priporočam vsakemu tečajniku.« pravi Igor Štubelj.

Naj vam ne bo več nerodno na počitnicah ali službenem potovanju. Vedno dobre volje, sproščeni in nasmejani predavatelji bodo poskrbeli, da vam v prijetnem okolju s pridihom domačnosti približajo vaš najljubši jezik. Osvojite novo znanje ali ga le utrdite in nadgradite.Naj vas obenem obvestimo, da ima jezikovna šola Engaruka v svoji ponudbi trenutno akcijo, torej zgrabite priložnost in si privoščite tečaj tujega jezika:

  • 51 – urni jezikovni tečaji od 179€ dalje! (prej 360€) ali,
  • 30 – urni jezikovni tečaji od 109€ dalje! (prej 212€).

(Možnost plačila na 2 obroka).

Podrobnosti o akcijski ponudbi, si poglejte na povezavi:

http://www.solaengaruka.si/jezikovni_tecaji.html

Torej, če tujega jezika ne uporabljate, ga izgubljate. To se vam z jezikovno šolo  Engaruka zagotovo ne bo zgodilo!  Nad sproščeno rabo izbranega tujega jezika boste presenečeni in navdušeni tako vi kot tudi vaši sogovorniki!

IMG_6570 IMG_6577

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.