Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Nad problem plačilne nediscipline, s Prvo finančno agencijo d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Večina slovenskih podjetij se še zmeraj srečuje s problemom plačilne nediscipline. Plačilna nedisciplina je v Sloveniji prisotna že dolgo in predstavlja eno ključnih ovir za razvoj mikro, malih in srednjih podjetij. V verigi poslovnih partnerjev vodi plačilna nedisciplina enega partnerja do nelikvidnosti drugega in tako naprej. Najšibkejši v tej verigi gospodarskih subjektov na koncu podležejo finančnemu pritisku in bankrotirajo. Uporabite vaš denar za financiranje lastnega poslovanja in ne dovolite vašim dolžnikom, da ga obračajo namesto vas. Za to poskrbi Prva finančna agencija d.o.o..

19-Bene_Prva

Prva finančna agencija d.o.o., družba za unovčevanje in odkup terjatev poskrbi za unovčitev terjatev in pridobitev prepotrebnih denarnih sredstev, ki so osnova za vzpostavitev likvidnega finančnega poslovanja. Običajno je, da je velik del premoženja družb vezan v terjatvah. Stečajni postopki in prisilne poravnave so še vedno prepogost vzrok za izgubo naših terjatev. Več kot je neunovčenih terjatev, višja je stopnja tveganja za poslovanje. Osnovno vodilo pri obvladovanju tveganj naj bo težnja k zmanjševanju obsega terjatev.

Prva finančna agencija d.o.o. s svojimi storitvami odkupov terjatev, unovčevanja terjatev, domačega in mednarodnega faktoringa, naročnikom ponuja možnost, da svoje terjatve  unovčijo v najkrajšem možnem času in pravočasno pridobijo prepotrebna likvidna sredstva.

V okviru storitve mednarodni faktoring Prva finančna agencija d.o.o. ponuja svojim strankam tudi prevzem tveganja proti neplačilu dolžnikov v tujini. Prva finančna agencija d.o.o. je članica priznanega mednarodnega združenja IFG (International Factors Group), v okviru katerega sodeluje z renomiranimi faktorinškimi podjetji in bankami po svetu.

Da je Prva finančna agencija d.o.o. vodilno podjetje na področju odkupov terjatev, unovčevanja terjatev, domačega in tujega faktoringa, kaže njena dolgoletna prisotnost na trgu, več tisoč strank tako v Sloveniji, kot v tujini, hitro, strokovno in kvalitetno opravljanje storitev, kakor tudi številna mednarodna priznanja, ki so jih prejeli, med drugimi s strani združenja IFG dodeljena nagrada SQP “runner up” v kategoriji izvoznega faktoringa, ki se podeljuje  glede na rezultate ocenjevanja kakovosti in učinkovitosti dela (SQP – Service Quality Program).

Sodelovanje s Prvo finančno agencijo d.o.o. ponuja široko paleto storitev, tako se lahko odločite in financirate na podlagi:

–  enkratne odprodaje terjatev,

–  konstantne odprodaje terjatev do enega ali več dolžnikov,

–  unovčevanja terjatev skozi verižne kompenzacije.

Pri mednarodnem faktoringu se lahko odločite ali samo za prevzem tveganja proti neplačilu dolžnikov v tujini, pri čemer vam jamčijo za 100 % izplačilo vrednosti terjatev ali pa se odločite tudi za predfinanciranje na podlagi odstopljenih terjatev.

Prva finančna agencija d.o.o. je prava izbira za vas, saj boste s poslovanjem z njo, pridobili prepotrebna finančna sredstva, strokovno upravljanje s terjatvami, večjo varnost poslovanja s tujimi kupci, boljšo likvidnost, izboljšali boste svoje nabavne pogoje, predvsem pa boniteto svojega podjetja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.