Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Naj Arbeko pasivna hiša postane vaš dom

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Graditi pasivno hišo, je za bodoče investitorje še vedno težko vprašanje.  Pri zasnovi pasivnega objekta, je treba izkoristiti naravne danosti posamezne parcele in upoštevati ustrezno razporeditev prostorov v objektu, ki bodo izkoriščali ponujene danosti parcele. Gradnja pasivnega objekta zahteva izredno natančnost vseh izvajalcev, saj je treba zelo paziti na stike različnih materialov, da se zagotovita zrakotesnost in dobra izoliranost objekta brez toplotnih mostov.

arbeko4-580x366

arbeko1-580x366

Ravno zato vam v današenjem članku predstavljamo vodilno podjetje na področju projektiranja in gradnje pasivnih hiš, to je podjetje Arbeko. Temeljne dejavnosti podjetja Arbeko so razvoj, proizvodnja in postavitev pasivnih in nizkoenergijskih hiš ter nadgradnja obstoječih objektov in ostrešij. Vse hiše Arbeko so unikati, izdelani po meri in željah naročnikov, ne glede na to, za kakšen objekt se odločite. Objekti so zgrajeni iz okolju prijaznih materialov, predvsem lesa kot osnovnega gradbenega materiala. Tako bo vaš bodoči dom narejen povsem naravno, zdravju prijazno in prijetnim načinom bivanja.

arbeko2-580x366

Vsi objekti so izvedeni po energijsko varčnih standardih, kar pomeni majhno obremenitev okolja in velik prihranek pri stroških ogrevanja. Podjetje Arbeko združuje arhitekturni biro ARB in podjetje EKO PRODUKT ki se že od leta 1998 ukvarja z naravnimi izolacijskimi materiali, bilo pa je tudi prvo podjetje v Sloveniji, ki je postavilo ekološko pasivno hišo.

arbeko3-580x366

Pri načrtovanju nizkoenergijske ali pasivne hiše nas pogosto zanima, koliko dražja je takšna gradnja v primerjavi z gradnjo klasične hiše. Pri primerjavi stroškov je vzeta klasična hiša, načrtovana v skladu s predpisi o toplotni zaščiti. Gradbena stroka je v zadnjih desetih letih na področjih varčnosti in kakovosti bivanja naredila velik korak naprej. Celoletni stroški ogrevanja so v novih pasivnih hišah manjši kot mesečni stroški pri običajnih zidanih.  V zadnjem času beležimo hitro rast trga energetsko učinkovitih stavb, saj se ljudje zavedajo, da je gradnja hiše dolgoročna naložba in mora biti narejena kakovostno. Zelo pomembno je namreč to, da je hiša zgrajena po najnovejših dognanjih gradbene stroke, saj si le tako lahko zagotovimo, da bo hiša na dolgi rok obvladljiva za uporabnika, obenem pa bo pridobivala na vrednosti.

V podjetju Arbeko se zavedajo pomena učinkovite rabe energije in varovanja okolja, zato so svoj razvoj usmerili prav v pasivno gradnjo. Podjetje je za tehnologijo pasivne gradnje kot za končno izvedbo fleksibilno podjetje, z ustvarjalno vizijo, ki se zna odzvati na spremembe tako hitro kot to od njega zahteva okolje.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.