Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najbolj kvalitetno globinsko lasersko graviranje v Sloveniji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Podjetje 3malook (bivši Looxis iz Koloseja), je najstarejše podjetje v Sloveniji, ki uresničuje želje strank na podoročju 3D laserske gravure in jih gravira v optično kristalno steklo najvišje kakovosti ter pleksi steklo. Možnost graviranja ni le globinsko, temveč tudi površinsko, v materiale kot so les, vse vrste kovin, plastika, usnje, karton itd. Največja posebnost je ta, da se gravure na dotik ne čuti! Tehnika 3D graviranja je še vedno v svetovnem vrhu, saj podjetje 3malook  razpolaga z najboljšo opremo za 3D graviranje, pri čemer poskrbijo tudi za konkurenčne cene.

V njihovi ponudbi je zaslediti izjemno širok izbor velikosti ter oblik 3D in 2D izdelkov iz optično kristalnega stekla, kar preko 400 različnih izdelkov. Tem izdelkom lahko za še lepši učinek gravure dodate tudi podstavke z LED osvetlitvijo.

Sodelujejo z zelo priznanimi grafičnimi ter 3D oblikovalci iz Nemčije in Slovenije, kjer se uspešno stikata slovensko in nemško znanje na področju fotografije, oblikovanja in 3D graviranja. Posledica odlične poslovne prakse je že več kot 10.000 zadovoljnih strank v vseh letih delovanja. Na hiter in enostaven način vam bodo fotografije predelali v 3D tehniko, ali pa jih po vaših navodilih zgravirali v 2D tehniki. Pravijo pa, da v polnem kristalu seveda najbolje izgleda 3D predelana slika.

Torej, kako pa sploh poteka tehnika 3D obdelave? Najprej v podjetju prejmejo vašo fotografijo, na kateri ste na primer slikali svojega navihanega otroka. Takšno sliko nato pošljejo svojim partnerjem v Nemčijo, kjer s pomočjo izjemno močne in specializirane programske opreme preko sivin v fotografiji predelajo sliko iz 2D, v 3D. Točnega postopka tudi še sami vedno ne poznajo, saj je to osrednja konkurenčna prednost njihovih partnerjev in jo skrbno skrivajo. Nazaj prejmejo 3D datoteko, ki se jo lahko nadalje obdeluje preko posebnega programa, ki so ga spisali njihovi nemški partnerji. V programu 3D datoteko odprejo in prilagodijo različne parametre oblaka točk, da ustreza mnogim zakonitostim graviranja v kristalno steklo. Pazljivi so predvsem na preveč goste dele objekta (npr. bele majice), saj se lahko tam zaradi lokalne zasičenosti steklo zalomi. Poleg tega so pozorni tudi na manj vidne dele (npr. črna srajca) in jo ročno posvetlijo in lokalno povečajo gostoto točk. V lokalni gostoti točk je zapisana informacija o barvi iz slike. Bela barva pomeni, da so točke nagnetene najbolj skupaj, črna barva pa pomeni prazen prostor. Čeprav pa je osrednji objekt pripravljen, pa to ni dovolj, saj strankam ponujajo tudi dodajanje poljubnih tekstov in 3D objektov (npr. vrtnice), tako  da si še dodatno okrasijo kristal ter da je popolnoma personaliziran po merah kupca. Dodana vrednost je tudi, da se vsi predogledi lahko usklajujejo elektronsko. To pomeni, da vas iz domačega naslonjača ne more skrbeti, kako bo personalizirano darilo izgledalo. Še več! Preko 3D predogledov lahko poljubno spreminijo model in dodajajo tekste ter 3D modele. Na samem gravirnem stroju so posebno pazljivi na približno 10 parametrov, pred graviranjem pa kristalno steklo pod posebno lučjo pregledajo za nečistoče in ga še enkrat fino spolirajo. Gravure lahko trajajo različno dolgo, od deset minut, pa vse tja do petnajst ur, pri največjih kristalnih blokih, ki so težki preko 30 kilogramov. Na koncu gravuro zopet natančno pregledajo in seveda izmečejo nepopolne kose. Darilo se končno lahko zapakira v lično darilno embalažo in je že na poti k vam.

Podjetje 3malook ponuja za odlično ceno najbolj kvalitetno globinsko lasersko graviranje v Sloveniji. Ujemite svoje spomine življenja in jih zabeležite za vedno s podjetjem 3malook!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.