Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljša izdelava spletnih strani v Sloveniji

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Današanji prispevek je namenjen predstavitvi najboljšega podjetja za izdelavo spletnih strani v Sloveniji, B&V DESIGN. Internet in spletne strani so danes zelo pomemben del predstavitve podjetja. Približno 90% potrošnikov si pred prvim kontaktom ogleda spletne strani podjetja, preden se odloči za poslovanje z njim. Preko spletnih strani se podjetje predstavi, oglašuje svojo dejavnost, ter promovira svojo blagovno znamko. Danes so spletne strani najučinkovitejši način za doseganje boljših poslovnih rezultatov vašega podjetja.

banner

Zaradi velikega povpraševanja o tem, kdo je izdelovalec naše spletne strani oz. našega spletnega časopisa, jih danes predstavljamo. Prejeli smo namreč tudi ogromno pohval glede izgleda naše strani, na kar smo seveda zelo ponosni, vam  v tokratnem prispevku razkrivamo, da je to B&V DESIGN.

So eno izmed najbolj uspešnih podjetij za izdelavo spletnih strani v Sloveniji! Imajo več kot 2000 referenčnih projektov za seboj, tako v Sloveniji, kot tudi tujini. Svojo drugačnost in kvaliteto izkazujejo tako, da ne izdelujejo klasičnih spletnih strani, ampak spletne strani s takoimenovanim ciljem; » Povečati vašo prodajo«!

2banner

Spletne strani izdelujejo že od leta 1999 naprej in so bili eno izmed prvih podjetij specializiranih za izdelavo spletnih strani. Podjetje z dolgoletnimi izkušnjami odlikuje več kot 2000 referenčnih projektov.  Veliko jih je aktivnih še danes, skoraj desetletje kasneje.

Kaj ponuja B&V DESIGN?

  • Vse spletne strani, lahko urejate sami…
  • Spletne strani so optimizirane za boljšo uvrstitev v Googlu.
  • Spletne strani so dinamične in se prilagajajo velikosti ekrana.
  • Spletne strani, se lahko nadgradijo v mobilno aplikacijo.
  • Spletne strani podpirajo nadgradnje.

Med procesom ustvarjanja spletne strani poskrbijo za celotno izvedbo.  Vse spletne strani podjetja B&V DESIGN so kvalitetno zasnovane in v celoti prilagojene za vsako stranko posebej. Sledijo najmodernejšim grafičnim smernicam.

Naša ekipa je nad njihovim delom zelo zadovoljna, prav tako naši bralci, saj lep izgled spletne strani, dviguje ugled vašega podjetja!

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.