Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljša plesna šola proStyle za vse generacije

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Ne glede na to, ali ste odrasli, otroci ali pa starejši, je ples aktivnost, ki vam bo pomagala ohraniti zdravo telo in zboljšala vaše družabno življenje. Ples ima številne pozitivne učinke na naše telo, um in duha.

Najboljša plesna šola proStyle

Plesna šola proStyle iz Vrhnike vabi na plesne tečaje prav vse. Prepričani smo, da je to prava plesna šola za vse, ki želijo osvojiti pravo plesno znanje.   Lahko se prijavite na poročne tečaje plesa, tečaj družabnega plesa, orientalskega plesa in tečaje za predšolske in šolske otroke. Poleg odličnih plesnih tečajev v njihovi ponudbi, se lahko udeležite vadbe za moške in ženske. Če pa vaš otrok praznuje rojstni dan, mu ekipa proStyle organizira rojstnodnevno zabavo, ki je ne bo nikoli pozabil.

Plesna šola za vse generacije

Ples je torej namenjen za popolne začetnike, za tiste, ki želijo plesno znanje obnoviti in ga nadgraditi, za tiste, ki se želijo naučiti plesnih korakov za posebne priložnosti kot so npr., poroka. Prav za mladoporočenca, njune starše, priče, prijatelje, so v plesni šoli proStyle pripravili posebne hitre tečaje, kjer vas bodo naučili plese po vašem izboru, urnik tečaja prilagodili vam in vas tako pripravili, da boste s plesom še bolj užili čarobnost poročnega dne.

 

Na tečaj se lahko vpišete skupaj s partnerjem ali prijateljem in bo učenje zabavnejše. Družabni ples je skupno ime za standardne in latino plese, ki se jih pleše na zabavah, prireditvah, v plesnih dvoranah ali odprtih plesiščih. Med standardne plese štejemo angleški ali počasni valček, dunajski ali hitri valček, foxtrot, quickstep in tango. Med latinsko-ameriške plese pa spadajo rumba, cha cha, jive, samba in passo doble. Danes je osnovno znanje družabnih plesov del splošne razgledanosti, zato si ne dovolite priti v neugoden položaj ob povabilu na ples.

V plesno šolo proStyle lahko vpišete svoje otroke, vnuke, saj bodo na plesu spoznavali nove prijatelje, se naučili zdrave tekmovalnosti, spoznavali svoje telo in se na tak način izražali. Z osvajanjem novih znanj si bodo gradili samopodobo in krepili samozavest.

 

Na plesnih tečajih bodo z vami priznani plesni strokovnjaki. Program plesne šole je zasnovan tako, da se vanjo lahko vključijo popolni začetniki kot tudi plesalci z bogatim predznanjem. Nabor raznolikih plesnih vsebin za vse starostne skupine je izjemno raznolik. Plesalci se tako lahko seznanijo z osnovami izbrane zvrsti ali nadgradijo svoje znanje.

Naj postane vaše življenje s plesom polnejše in bogatejše!

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.