Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljša reklama za vaše podjetje ali storitev

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Iščete reklamni izdelek, ki ga bodo vaše stranke cenile, a bo hkrati uporaben? Želite reklamo, ki je ves čas pred očmi vaših strank? Želite, da vaša reklama še diši in da je poleg tega ugodna?

Pred izbiro reklamnega izdelka vam mora biti jasno kakšne cilje želite z njimi doseči. Izdelki, ki jih promovirate morajo zagotavljati ustrezno komunikacijo in promocijo ter povečati prepoznavnost in zapomnljivost vašega podjetja. Ugotoviti morate kateri izdelki v množici ponudbe najbolje izpolnjujejo vaše cilje, pa naj so to neko sporočilo, izboljšanje prepoznavnosti ali podučitev javnosti o neki zadevi. Ko poznate svoj namen, bo izbor bistveno lažji. Podarite nekaj novega. Običajna promocijska sredstva kakršna so pisala, obeski za ključe, vžigalniki, so v veliki meri izrabljena in kupcem ne dajejo pravega zadovoljstva. Podariti morate nekaj inovativnega, nekaj posebnega, česar ni mogoče videti na vsakem koraku. Podjetje Deoton ponuja ravno to, reklamne osvežilce. Inovativno, kreativno ter unikatno za predstavitev vaše dejavnosti.

Reklamni osvežilci so namreč odlična izbira, saj ne le, da predstavljajo vaše podjetje, temveč tudi prijetno odišavijo. Lahko je uporaben kot poslovno darilo ali pa samo mala dišeča pozornost. Je vsakdanje uporaben in vedno najde svoj prostor na vidnem mestu.

MG_0063-1000

MG_0088-1000

Podjetje Deoton nudi široko paleto reklamnih osvežilcev. Reklamni osvežilec dela reklamo za vas ne glede na prostor in čas. Vsakokrat,  ko ga oseba vidi, se ji podzavestno v spomin shrani misel na videno. Če še ni, lahko postane vaša nova stranka. Izbirate lahko kar med osmimi različnimi vonji. Kateri je tisti, ki vam najbolj diši, je odvisno od vas. Lahko je to bor, sivka, mango, pomaranča, limona, vanilja, češnja ali jabolko?

vonji

Podjetje Deoton ga za vas lahko izdela po vaši meri, v obliki vašega logotipa ali v obliki kakšnega od vaših prepoznavnih elementov. Tako boste imeli unikatno in izvirno poslovno darilo. Za svoje podjetje pa boste naredili velik promocijski učinek, ki vam bo prinesel pozitivne poslovne rezultate. Najboljša reklama za vaše podjetje, s podjetjem Deoton.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.