Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljša šola vožnje z avtošolo Marus

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Avtošola MARUS je avtošola s tradicijo. Izvajajo vse aktivnosti, ki so potrebne za uspešno usposabljanje in pridobitev vozniškega dovoljenja kategorij A, B in BE.

Z njimi ste na varni in dobri poti do izpita. Posvetijo se namreč vsakemu kandidatu posebej, ter ga naučijo za vožnjo po izpitu in ne samo za izpit.  Izkušeni učitelji vožnje, sodobna vozila ter visoka uspešnost so prednosti, ki jih odlikujejo. Leto 2009 je za njih prelomno leto, saj so se namreč registrirali, da lahko učijo vse kategorije motornih vozil in odprli podružnico tudi v Sežani z imenom avtošola JORGIČ. Če boste izbrali njihovo avtošolo MARUS v Novi Gorici ali avtošolo JORGIČ v Sežani, boste izbrali pravo avtošolo, ki vas bo naučila več, kot pa samo tehnike vožnje.

 

Priprave na praktični in teoretični del izpita (CPP) izvajajo zelo vestno in kakovostno. O tem pričajo njihovi uspehi njihovih kandidatov na preizkusih znanja, ki so nadpovprečni glede na uspešnost.

 

Za doseganje visoke kakovosti poslovanja so izdelali dober in učinkovit organizacijski sistem dela, ki ga redno vzdržujejo in ki vključuje vse funkcije v podjetju. To podjetju Marus prinaša konkurenčno prednost, saj redno izboljšujejo svoje storitve, sledijo novostim in se na ta način vsak dan trudijo zadovoljevati potrebe svojih dragocenih kandidatov.

Ekipa zagnanih ljudi podjetja avtošola MARUS vam bo z bogatim znanjem in večletnimi izkušnjami zagotovo pomagala. Njihovo osnovno vodilo pri učenju vožnje je kandidatom ponuditi celovito rešitev. Podjetje se ponaša poleg izredne profesionalnosti in dolgoletnimi izkušnjami, s prilagodljivostjo, da vedno sledijo celovitimi rešitvami na enem mestu . Skrb za kandidate je usmerjena k njihovim strankam in je vedno usmerjena k zagotavljanju najboljših pogojev za bivanje in delovanje.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.