Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljša šola vožnje za pomurske voznike

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Izkušeni učitelji vožnje, sodobna vozila ter visoka uspešnost so le nekatere prednosti avtošole Alma. Avtošola za usposabljanje kandidatov za vozniški izpit, kjer usposabljajo kandidate za vse vozniške kategorije.  Izvajajo tudi treninge varne vožnje za mlade voznike A2, A in B kategorije.

Je ena izmed prvi avtošol v pomurski regiji. Izvajajo programe usposabljanja kandidatov za voznike motornih vozil kategorij: AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E.  Uvrščajo se v sam vrh po uspešnosti opravljanja izpitov v pomurski regiji. Skozi celo leto ponujajo različne cenovno ugodne pakete, ki skrbijo za vaše zadovoljstvo. Ekipa strokovno usposobljenih ter izkušenih učiteljev vožnje in teorije se bo za vaš uspeh maksimalno potrudila. Vozniških spretnosti pa se boste učili na sodobnih in klimatiziranih vozilih. Z vso pozornostjo upoštevajo želje in potrebe kandidatov glede urnika, trajanja vožnje, plačilnih zmožnosti, itd. Izvajajo tudi program dodatnega usposabljanja za varno vožnjo, ki se ga lahko udeleži imetnik veljavnega vozniškega dovoljenja, ki doseže štiri in ne preseže 17 kazenskih točk, (voznik začetnik pa ne preseže šest kazenskih točk) zaradi storjenih prekrškov, ki niso povezani z vožnjo pod vplivom alkohola, prepovedanih drog, psihoaktivnih zdravil ali drugih psihoaktivnih snovi. Osebi, ki ji je bilo izrečeno prenehanje veljavnosti ali ji je bilo vozniško dovoljenje odvzeto zaradi storitve kaznivega dejanja, mora ponovno opraviti vozniški izpit.

S pomočjo odličnih izkušenj, ki so bile pridobljene skozi leta in leta delovanja avtošole, se lahko pohvalijo z odlično opravljenimi vzniškimi izpiti. Odlikuje jih dolga tradicija, znanje in kakovost!

Poslanstvo podjetja je, da z visokim strokovnim znanjem in s kakovostjo storitev strankam zagotavljajo inovativne in celovite rešitve na področju učenja v prometu. Pravijo, da je ravno komunikacija s strankami ključnega pomena pri njihove učenju, saj vas želijo na sodobnih vozilih popeljati v svet varne vožnje. Z vedno novimi strankami in dobrimi rezulati opravljenih izpitov, izboljšujejo tudi svojo produktivnost, konkurenčnost, ustvarjalnost in zadovoljstvo strank. Prednost podjetja avtošole Alma pred konkurenco, so dolgoletne izkušnje in homogenost, ki je s svojim znanjem in predanostjo vzdržalo do sedaj, vse težave in viharje.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.