Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljše bučno olje

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

V današnjem prispevku bi želeli predstaviti vodilno podjetje, ki ponuja izvrstno bučno olje, Oljarna Središče ob Dravi.

Bučno olje ni le okusno, ampak je tudi zdravilno. Na tržišču je mogoče izbirati med številnimi ponudniki, a mi smo našli najboljšega in sicer  OLJARNO SREDIŠČE ob DRAVI, ki se ponaša s svojo preko sto desetletno tradicijo predelave 100%, naravnega bučnega olja.

.

Zagotovo lahko rečemo, da so najboljši ponudniki bučnega olja. Uvrščajo se v najvišji kakovostni razred in med slovenske zaščitene posebne kmetijske pridelke oziroma živila z geografsko označbo. Pridobljen imajo certifikat zaščitene geografske  označbe. Prav tako so v združenju GIZ GOLICA za Štajersko prekmursko bučno olje Slovenija. Bučno olje pridelujejo z ljubeznijo, predanostjo in znanjem. Svojim strankam ob nakupu podarijo tudi recepte iz buč, bučnega olja in bučnic, ki so jih razvili in preizkusili sami. Da so na pravi poti, so dokazali na številnih domačih in mednarodnih oljarskih ocenjevanjih, predvsem pa so dokaz za to zvesti in hvaležni uporabniki izdelkov. Njihove stranke in partnerji pričakujejo od njih zagotovljeno predanost, kakovost in ugodne cene. Seveda vse to stalno investirajo v sisteme, procese in ljudi, da z gotovostjo izpolnjujejo pričakovanja, saj je zadovoljstvo strank znak uspeha Oljarne Središče ob Dravi.

Poleg spletne trgovine in v trgovini Oljarne Središče ob Dravi, ponujajo, bučno olje, mešanice bučnega in sončničnega olja, hladno stiskana olja, pražene in sušene bučnice,  krmne mešanice, surovine, moko in mlevske izdelke, kaše, spominke, bogat darilni program….

 

 

Poslovni odnosi podjetja temeljijo na partnerstvu in zaupanju. Z znanjem in izkušnjami sodelujejo pri samem razvoju izdelkov ter jih optimizirajo za proizvodnjo, da popolnoma ustrezajo potrebam in uresničijo svoj namen. To jim omogoča tehnologija, s katero vam garantirajo kakovost, natančnost, hitrost in zanesljivost dobave izdelkov.  Širitev poslovanja temelji na vrednosti, ki jo vsakodnevno nudijo svojim strankam in partnerjem. Vedno se po najboljših močeh trudijo svojim strankam nuditi storitve odlične kakovosti po najboljših cenah in tržnih pogojih. Nenehno se trudijo ustvarjati sinergije z svojimi partnerji z učinkovitim in uspešnim nadzorom poslovanja.

Vabljeni tudi na njihov PRAZNIK BUČ 8.9.2018 v Oljarno Središče ob Dravi

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.