Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najboljši ponudnik vrečk, folij in tiska v Sloveniji, ELPLAST Slavko Elikan s.p.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

ELPLAST Slavko Elikan s.p. se ukvarja z izdelavo vrečk, folij in tiskom  iz Gropsuplja. Podjetje ELPLAST Slavko Elikan s.p. deluje že od leta 1994 in jih odlikujejo dolgoletne izkušnje  na področju izdelave vrečk, folij in tiska.

Vrečke podjetja ELPLAST Slavko Elikan s.p in folije so iz LD PE IN HD PE materiala. Vrečke in folije  različnih dimenzij, debelin in barv, vrečke s stiskom po naročilu so izjemno kakovostne. Skrbijo, da je njihova izdelava opravljena kvalitetno in predvsem na način, da so stranke zadovoljne.

Izdelujejo nosilne vrečke različnih dimenzij in barv, lahko imajo izsekano ali nosilno ročko, za večje izdelka pa tudi vrečke z razširjenim dnom.


Skozi dolgoletne izkušnje in dolgo obdobje, so si v podjetju z dobrimi in kvalitetnimi izdelki ustvarili sloves najboljšega ponudnika plastike in embalaže v Sloveniji.

Poslanstvo vidijo kot natančno prepoznavanje potreb strank. K reševanju teh nalog pristopajo osredotočeni le na tiste obveznosti,  katere so pomembne za izdelavo v določenem trenutku. Transparentnost dobrih odnosov s strankami ter njihovo zadovoljstvo sta osnova in temelja delovanja podjetja.

Kvaliteta izdelkov, prilagodljivost strankam, hitrost izdelave in zadovoljstvo strank so njihovo glavno vodilo. Njihove prednosti so v natančnih in kvalitetnih končnih izdelkih, ki jih ustvarijo. Zavedajo se, da je kvaliteta izdelave zelo pomembna, zato se držijo predpisov, kar je samoumeven del končnega procesa.

V prihodnje bodo posegali po najvišjih ciljih in se nenehno trudili, da bodo vaše zahteve kvalitetno in natančno izpolnjevali  ter, da bodo skupaj vedno poiskali najboljšo rešitev. Kvalificiranost in izkušenost delavcev in strokovnjakov pri podjetju, zagotavlja najvišjo kakovost in zanesljivost izdelkov, ter skladnost z vsemi predpisi in standardi.

 

 

Odkrite možnosti dovršene tehnike vrečk, folij in izdelave tiska!

 

 

 

ELPLAST SLAVKO ELIKAN S.P

Tel:01/7863790

Fax:01/7863791

GSM:031 392 523

e-mail:slavkoelikan.elplast@siol.net

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.