Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Najlepša pomladna in prvomajska potovanja 2016 z Agencijo VAN GOGH!

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Verjamemo, da je vreme v teh dneh v marsikomu izmed vas prebudilo željo po kakšnem lepem in zanimivem potovanju, zato si poglejte na katere destinacije se splača pobegniti na spomladanski oddih in kaj si morate v njih ogledati.  Priznana Agencija Van Gogh v svoji ponudbi ponuja širok izbor najaktrativnejših aranžmajev.

V sredini meseca aprila ste vabljeni, da skupaj z Agencijo Van Gogh obiščete JAPONSKO (15.4.2016), deželo vzhajajočega sonca, ki preseneča na vsakem koraku. Pomlad in jesen sta najboljši čas za obisk Japonske. Japonska ni le potovanje, je tudi spoznavanje različnosti in različnost spoznavanja. Njene prebivalce lahko opišemo kot mirne, vljudne, prijazne in diskretne. Uživali boste v razkošju odličnih hotelov, med drugim tudi v tradicionalnem japonskem hotelu – Riokanu in uživali tipično japonsko hrano, obiskali nekaj tradicionalnih vasi, v katerih se zdi, da se je čas ustavil v obdobju šogunov, uživali v dosežkih moderne tehnologije, občudovali luksuzne železniške postaje in nakupovalna središča in se sprehajali po starih ulicah Kjota, njihove nekdanje prestolnice. Odhod je zagotovljen, čas za prijave pa se skoraj izteka! Pohitite!

3 2 5 IMG_1272

Med prvomajskimi potovanji Agencija Van Gogh vabi v IRAN, (23.4.), eno najstarejših dežel, ki je s svojo kulturo cvetela že v davnini. Perzijci oziroma Iranci so ponosni ljudje, ki veljajo za ene najbolj prijaznih, gostoljubnih in miroljubnih ljudi na svetu. Iran je več kot varna dežela in pravi raj za popotnike. Pridružite se jim na njihovi poti po deželi, ki je očarala Aleksandra Velikega! Odhod je skoraj zagotovljen, zato pohitite s prijavami!

Za ljubitelje Latinske Amerike so pripravili dve zelo zanimivi potovanji: po KUBI (25.4.2016), deželi salse, Che Guevare in cigar, in po MEHIKI – JUKATANU (27.4.2016), deželi starih Majev; ki je idealna kombinacija enotedenskega lahkotnega potovanja ter na koncu še nekaj dni oddiha na eni najlepših plaž na Karibih, v kraju Playa del Carmen.

In da ne pozabimo na najlepšo veliko turo po SRBIJI (27.4.2016). Program potovanja, v katerem boste spoznali morda manj znane dele južne in vzhodne Srbije, v vsakem primeru pa del njihove bogate kulturne dediščine in razburljive zgodovine. Skoraj zagotovljeno, pohitite s prijavami!

Meseca maja vas Agencija Van Gogh vabi na prečudovito potovanje po portugalski MADEIRI (21.5.2016), kateri so dodali še otok Porto Santo. In tukaj je še VELIKA KLASIČNA KITAJSKA TURA (23.5.2016).

V juniju vabljeni v DIXIELAND (4.6.2016) in na AZORSKE OTOKE (10.6.2016), ki so nedvomno najlepši del Portugalske. Za ljubitelje rečnih križarjenj je tukaj izjemno lepo luksuzno KRIŽARJENJE OD BASLA DO LINZA (12.6.2016). Za drugi obisk Kitajske so pripravili kombinacijo potovanja po JUŽNI KITAJSKI in KRIŽARJENJA PO REKI YANGTZE (21.6.2016).

Julija bodo ponovili lanskoletno uspešnico PRIBALTIK (8.7.2016) ter KRIŽARJENJE PO REKI REN (12.7.2016). Za poletne mesece so pripravili še nekaj skokov v »hladnejše« kraje, ki jih lahko obiščete le poleti: zanimiv treking v Zakavkazju, kjer so GRUZIJI in ARMENIJI dodali še GORSKI KARABAH, indijska LADAK in KAŠMIR, MONGOLIJO ter KANADO – velemesta vzhoda in nacionalni parki zahoda ter NEPAL in TIBET. V poletnih mesecih so najlepši tudi NACIONALNI PARKI AMERIŠKEGA DIVJEGA ZAHODA.

Več o programih priznane Agencije Van Gogh si lahko preberete na njihovi spletni strani www.agencija-vangogh.si ali izveste vse podrobnosti kar po telefonu. Zelo veseli bodo vašega klica na 02 2345 218, kjer dobite vse podrobnejše informacije ali se preprosto prijavite na želeno potovanje.

Z Agencijo Van Gogh bo vaše potovanje užitek, ki bo izpolnil vsa vaša pričakovanja.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.