Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Največja izbira BIO izdelkov, Bio trgovina Komarček iz Postojne

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Sodobni kupci Bio trgovino Komarček iz Postojne označujejo kot odlično nakupovalno izkušnjo, zaradi katere se vračajo v izbrano trgovino vedno radi.

 

 

BIO trgovina Komarček se trudi, da ponuja kar najkakovostnejše izdelke po najbolj ugodnih cenah. Kakovost izdelkov, ki jih ponujajo na policah, je vedno prisotna. V svoji ponudbi ponujajo vse od zeliščnih čajev, brezglutenske prehrane, kozmetike, olj, eteričnih olj, prehranskih dopolnil in superživil.

 

 

Odlikuje jih torej pestrost in zanimivost in upoštevanje vseh vaših želja. Uvajanje novosti in inovacij so le nekatere lastnosti, značilne za ponudbo v trgovini.

Poslanstvo BIO trgovine Komarček  je, da strankam nudijo podporo pri trajnem izboljševanju njihovega zdravega načina življenja. Poslanstvo izvajajo skozi najcelovitejšo ponudbo izdelkov za ohranjanje zdravja ter uravnoteženega življenjskega sloga. Usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem svetovali pri izbiri BIO izdelkov. V čudovitem ambientu trgovine je na voljo pestra izbira ekološko pridelanih prehranskih izdelkov. Nudijo svetovanje , saj z strokovnim znanjem in praktičnimi izkušnjami, ki so jih pridobili z leti predlagajo rešitev za vas. Izpolnjevanje potreb, pričakovanj in zahtev strank ter drugih, je temelj, ki bo zagotovil dolgoročno zaupanje v BIO trgovino Komarček. Poleg poslovne uspešnosti se obvezujejo za kakovost vsake njihove storitve. To dosegajo z združevanjem vrhunskega znanja strokovnjakov, ki so v nenehnem stiku z najnovejšimi rešitvami in najsodobnejšimi postopki dela na vseh straneh.  Odlikuje jih individualen pristop, strokovnost, prijaznost, izkušnje in nenehno delo na dobrem partnerskem odnosu.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.