Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Namestitev klime prepustite strokovnjakom podjetja KlimaElektro

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Sodobne klimatske naprave so energijsko učinkovite naprave, s katerimi bivalne prostore poleti hladimo, v prehodnih obdobjih pa jih lahko po potrebi tudi ogrejemo.

V vročih poletnih dneh je vsem poglavitno, da se čim prej izognemo vročini in se ohladimo tako ali drugače. Seveda z namenom, da telesa ne šokiramo.

Ob pravilni uporabi klimatskih naprav lahko sicer klima s prijetnim hlajenjem v neznosni vročini zdravju celo koristi. Priporočajo jo tudi ljudem z različnimi alergijami, saj se z uporabo zmanjša vlažnost v bivalnem prostoru, s čimer se močno zmanjša tudi razmnoževanje pršic in plesni. Katero klimo boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in potreb.

Vse je odvisno kakšne in kako velike prostore boste ohlajali oziroma ali boste s klimatsko napravo tudi ogrevali. Prav tako je treba razmisliti o tem koliko prostora imate na voljo za namestitev klimatske naprave. Seveda razmislite tudi o pozitivnem namenu klime, ki lahko prinaša ugodno rešitev za prehodna obdobja pred ali po kurilni sezoni oziroma za ogrevanje.

Podjetje KlimaElektro prinaša odlične rešitve za vas, tako hlajenje, ogrevanje in prezračevanje prostorov. Nudijo vrhunsko dobavo in vgradnjo klimatskih naprav za domačo in industrijsko rabo. Kot uradni zastopnik znamke zastopnik za Olimpia Splendid,  getAir in Vent-Axia. za celotno Slovenijo. Klime so prilagojene vašim potrebam. Omogočajo maksimalno udobje skozi celo leto ob enostavni uporabi in vzdrževanju.

Ekipa podjetja KlimaElektro svoje delo opravlja profesionalno in hitro. Večletne izkušnje so pokazale, da je ključ do uspešne izvedbe projekta strokovna montaža.

Z gotovostjo lahko trdimo, da je to podjetje, ki ponuja zanesljivo in kakovostno opravljeno storitev, izvedeno v dogovorjenem roku. To potrjuje več kot tisoč njihovih zadovoljnih strank. Vedno vam nudijo brezplačen ogled objekta. Zagotovijo vam vrhunsko izvedbo.

V središču vseh storitev podjetja Klima Elektro in izdelkov, ki jih ponujajo, sta enostavnost in kakovost. Za uporabnike to pomeni intuitivno upravljanje, funkcionalni estetski izgled klim, in uporaba materialov najvišje kakovosti. To pomeni tudi profesionalno montažo, upravljanje in vzdrževanje. Aktivno partnerstvo se odraža skozi njihov redno posodobljen sortiment na področju klim in servisne storitvene dejavnosti. Kot pravijo sami: “Smo odprti za želje in potrebe strank ter iskanje inovativnih rešitev na področju klimatskih naprav”.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.