Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Naravni prašek za pranje perila, novost pri Lejca d.o.o.

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Detergenti za pranje perila so eni izmed glavnih onesnaževalcev našega planeta, obenem pa so nevarni za zdravje. Zaradi vse večje osveščenosti se tudi v Sloveniji čedalje bolj nagibamo h kupovanju ekoloških čistil, nekateri pa jih izdelujejo kar sami. Kaj pravite na naravno narejen pralni prašek?

Najbrž veste kakšne so sestavine pralnega praška? Če veste, potem se zavedate, da gre za precej nevarno mešanico kemičnih snovi, ki lahko precej dražijo kožo in dihala, nekatere izmed njih so celo rakotvorne. Znano je tudi, da tovrstna pralna sredstva niso okolju prijazna, saj lahko povzročajo nepopravljivo škodo, predvsem v vodnem okolju.

Malce smo raziskali tržišče in našli Lejca d.o.o. To je podjetje, ki je usmerjeno v pridelavo in predelavo zdravilnih rastlin, zelišč, sadja in zelenjave. Prav tako nabirajo tudi divje rastoče rastline, katere predelujejo in vključujejo v svojo ponudbo. Sedaj so naredili edinstveni pralni prašek, na naraven način.

Pralni prašek iz naravnih sestavin je primeren za pranje belega in pisanega perila. Vsebuje naravne sestavine, ki so razgradljive in ne onesnažujejo narave. Sestavine v prašku mehčajo vodo in zato ni potrebna uporaba mehčalca. Drugače pa podjetje Lejca d.o.o. priporoča, da namesto mehčalca lahko uporabite bel kis, h kateremu dodate lahko poljubno eterično olje.

pralni-prasek-milo

Uporaba naravnega pralnega praška se še posebej priporoča za pranje otroških oblačil in za vse, ki imajo občutljivo kožo, nagnjeno k alergijam. Primerno tudi za vegane. Pralni prašek ne vsebuje kemičnih, živalskih ali naftnih proizvodov, barvil, dišav in konzervansov.

S pomočjo pralnega praška na naraven način boste imeli vedno sveže perilo in ob tem boste poskrbeli za čist in zelen planet.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.