Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Natančna, hitra in kakovostna izvedba gradbenih del

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Gradbeništvo Slavko Tomaš je zasebno gradbeno podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami. Njihov razvoj je potekal od manjših gradbenih del in preko izobraževanja in preučevanja tržišča ter tehnološke posodobitve do kompleksnejših projektov, v obliki celovitih gradbenih del in zahtevnih sanacij objektov. Po dogovoru nudijo celotno izvedbo gradbenih, obrtniških ter instalacijskih del z kompletnim inžiniringom ter koordinacijo vseh ki sodelujejo na projektu.

Dolgoletne izkušnje

Prav izkušnje so tiste, ki pomenijo na današnjem tržišču tudi garancijo za kakovostno opravljeno delo. Podjetje je uveljavljeno kot sinonim za kakovost in zanesljivost. Z lastnim razvojem, fleksibilnostjo in učinkovitostjo želijo postati vodilno gradbeno podjetje na lokalnem področju in širše, ki bo prepoznavno po kvalitetnih storitvah in hkrati konkurenčno na danem trgu. Težijo k disciplini, uspešnemu delu, predvesem pa k zadovoljstvu svojih strank.

 

Poslanstvo podjetja

Poslanstvo podjetja je, da s svojim strokovnim znanjem, sledenjem trendom, lastno inovativnostjo, spoštovanjem dogovorjenih rokov in s konkurenčnimi cenami zadovoljujejo svoje stranke. Trudijo se svojim naročnikom zagotoviti strokovno in kvalitetno storitev, ki pa mora biti finančno pravilno ovrednotena.   Prav tako je pomemben odnos do svojih dobaviteljev in podizvajalcev s katerimi uspešno sodelujejo že vsa leta.

Izvedba gradbenih storitev glede na vaše ideje

Izvajajo gradbene storitve na podlagi načrtov ali skladno z vašimi idejami in medsebojnim dogovorom. Pri realizaciji vam rade volje svetujemo glede najbolj optimalne rešitve, izbiri materialov in pri sami izvedbi. Prioriteta podjetja Slavka Tomaš je ostati v dobrih odnosih z naročniki, dobavitelj in kooperanti, nadgrajevati svoje znanje in poslovne uspehe in v bližnji prihodnosti v posel vpeljati mlado generacijo.

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.