Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Navdušujejo jih posebne zgodbe, steklarstvo Stoiljkovič

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Osnovna dejavnost podjetja Stoiljkovič  so vse vrste zasteklitev po meri oziroma naročilu. Ukvarjajo se z vsemi vrstami zasteklitev, popravilom in zasteklitvijo okenskih okvirjev ter vratnih kril, zasteklitvijo tuš kabin in kopalnih kadi, izdelavo stenskih oblog, predelnih sten, nihajnih in drsnih vrat, ograj, stopnic, vitrin, terarijev itd. Poleg stekla dobavijo vsa potrebna pritrdila različnih proizvajalcev ter vam nudijo kvalitetno montažo ter svetovanje.

 

 

Družinsko podjetje Stoiljkovič, ki svojo dolgoletno tradicijo ohranja in nenehno izpolnuje velja za odlično podjetje z stilom. Odlikujejo jih dolgoletne izkušnje, znanje in kakovost, katere združujejo z novimi trendi in upoštevanju vaših želja. Delovanje podjetja Stoiljkovič temelji na inovativnem in dovršenem delu, katero izvajajo po željah stranke, saj jim je zadovoljstvo stranke in kvalitetno opravljeno delo na prvem mestu. Njihov prvotni namen je zagotoviti cenovno ugodne izdelke vrhunske kakovosti.

 

Steklo kot glavno vodilo pohištva,  lahko uporabimo praktično povsod. Kot material za omare, povsem drugačen učinek ima steklo, vstavljeno v debel okvir, kot steklo, ki je pripeto nevidno. Iz stekla so lahko delovne površine miz, kuhinjskih in kopalniških pultov. Srečamo lahko tudi izjemno lepo oblikovane steklene umivalnike. V kuhinji je steklo v zadnjih letih prisotno kot zaščita stene nad delovno površino (tam, kjer so bile včasih ploščice), v steklo so oblečena pročelja kuhinjskih omar. V dnevni sobi pa je steklo del dekoracije, morda omar (če sploh so v prostoru) in seveda klubskih mizic. Zaradi potrebe po čedalje večji praktičnosti je uporaba stekla pri notranji opremi v porastu: od pohištva do dekorativnih predmetov, steklenih pregrad, pultov, stopnic, polic, miz in mizic, ograj, vitrin, do kuhinje ali dnevne sobe kot steklene v celoti.

 

 

S pomočjo dolgoletnih izkušenj in tradicije, ki so bile pridobljene skozi pestro zgodovino obratovanja podjetja, se lahko pohvalijo s široko ponudbo izdelkov in uslug, tako na področju steklarstva.

 

Cilji podjetja so združiti strokovno znanje, ustvarjalnost, dolgoletne izkušnje in vaše želje ter na najboljši možen način reševati raznovrstne težave. Pred samo izvedbo nudijo ogled ter v sodelovanju s strankami izberejo najboljše surovine in materiale za končne izdelke. Vsakemu posamezniku se celostno posvetijo in prilagodijo željam strank. Pri svojem delu skušajo zliti tradicijo s sodobnimi oblikovnimi smernicami.

 

Dolgoletne izkušnje na tem področju jih vodijo pri svetovanju, načrtovanju in natančni izdelavi ter montaži kakovostnega in funkcionalnega stekla, ki so plod nenehnega razvoja in spremljanja trendov.

 

Zanesljivost, natančnost in skrb za kakovost od zasnove do izvedbe so naše prednosti na trgu.

 

 

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.