Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Njihove storitve so učinkovite, računovodski servis Eva Prešeren

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Računovodski servis Eva Prešern, je podjetje s kar trideset letno tradicijo. Odlikuje jih zadovoljstvo številnih naročnikov.  Računovodske storitve opravljajo za številna podjetja. Ker se zavedamo, da ravno kvaliteno računovodstvo zelo vpliva na poslovanje vašega podjetja, vam predstavljamo enega izmed njih, računovodski servis Eve Prešeren.

Verjamejo, da je povezanost s svojimi strankami, partnerji in splošno okolico nujna za dolgoročno stabilnost podjetja. Učinkovita komunikacija, ki je osnovana na pregledni in odprti izmenjavi informacij na vseh nivojih, predstavlja dobro osnovo za dosego željene povezanosti, pravijo.

 

Računovodski servis Eve Prešeren deluje kot računovodski servis, ki vsebuje elemente dela kot so, računovodstvo, knjigovodstvo, obračun plač in drugih osebnih prejemkov, obračun davka na dodano vrednost, računovodske storitve in računovodsko svetovanje  za pravne osebe in samostojne podjetnike, zavode, društva, kmetije  in druge zasebnike. V svoji ponudbi so zato pripravili za lažjo primerjavo in odločitev sedem osnovnih paketov. Lahko si jih ogledate kar na njihovi spletni strani. Vedno, pa je možnost sporazumnega dogovora z njimi, saj delo laho prilagodijo glede na vaše potrebe.  Vse obrazce, dokumente in poročila oddajajo namesto vas. Nudijo popolno elektronsko poslovanje. Odlikuje jih široka referenčna lista in dobra  beseda njihovih strank.

 

V času intenzivne globalizacije vsak dan predstavlja priložnost za podjetje Eva Prešeren dokazovanje njihovih sposobnosti in dela. Z odličnostjo želijo to priložnost v celoti izkoristiti. Trudijo se soustvarjati prihodnost. Sledijo spremembam in pri vsem, kar delajo, se trudijo zagotoviti nov pogled na stvari. Zato so njihove storitve učinkovite.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.