Dobrodošli v spletnem časopisu CASOPIS.si

Nudijo rešitve za vsak objekt

Iščete zaposlitev ali delavce?

Brezplačna Android aplikacija

Največji zaposlitveni sistem v Sloveniji ponuja brezplačno vrhunsko applikacijo, ki vam bo pomagala najti delo ali delavca.

DWT Listing app

Dejavnosti podjetja AMS dizajn je ponudba največjih italijanskih garažnih in industrijskih vrat “Breda Sistemi Industriali” ter poljskih  proizvajalcev ograj, dvoriščnih vrat, garažnih in industrijskih vrat ter Alu oken in vrat “AW Wisniowski”, ki je en največjih Evropskih proizvajalcev ograj in dvoriščnih vrat.

Vedno imajo na voljo tudi protipožarna vrata različnih proizvajalcev ter sisteme za avtomatizacijo vaših že obstoječih vrat in ograj, domofone  in videofone.

Podjetje AMS dizajn dela s pomočjo zaupanja vredne in profesionalno usposobljene ekipe ter najsodobnejše tehnologije izvajajo hitro in kakovostno, saj so njihove glavne usmeritve zagotavljanje kakovostne izvedbe vseh storitev, ki jih ponujajo, ter celosten pristop k vsakemu projektu. Prav tako v njihovi ponudbi najdete stavbno pohištvo, PVC in ALU okna ter vrata  slovenskega proizvajalca  “Arcont ip”, ki sodi med najkvalitetnejše proizvajalce stavbnega pohištva pri nas.  Svojo ponudbo so povečali še s poljskim proizvajalcem Švicarskega koncerna AFG stavbnega pohištva “Dobroplast”, ter “EKO – OKNA “.

Prednost podjetja AMS dizajn je, da znajo prisluhniti in upoštevati želje svojih strank, zato je rezultat vedno natanko tisto, kar ste želeli. Najpomembnejše pri odnosu z naročnikom je prilagajanje in individualna obravnava vsake stranke in projekta. Pričakujte, da si bodo za vas vzeli ves potreben čas, predlagali vam bomo najbolj ekonomične rešitve ter pripravili optimalen projekt, ki bo zadovoljil vaše potrebe in ideje, s ciljem trajnega sodelovanja z vsakim naročnikom. Odlikujejo jih hitra odzivnost, dostopnost, zanesljivost in kakovost opravljenih del, kar je posledica skupinskega dela, zaposlenega strokovnega kadra. Zaznamuje jih vrsta raznolikih referenc. Podjetje ves čas nadgrajuje svojo ponudbo ter tako pridobiva nove stranke ter njihovo zaupanje. Zavedajo se pomembnosti znanja, saj lahko to omogoči razvoj podjetja na vseh področjih. To dokazujejo tudi z neprestanim vlaganjem v izobraževanje zaposlenih.

 

Mirko Antolović, s.p. – Posredništvo pri prodaji

Končno, ja končno smo dočakali portal od katerega bomo imeli vsi koristi, tako delodajalci kot delojemalci. Posledično pa celotna družba, saj bo lahko več podjetij z manj težav izvajalo svoje dejavnosti in bo tudi prebivalstvo lažje našlo tisto delo, ki ga veseli in si preko njega zagotavlja eksistenčnost in zadovoljstvo, celotna družba pa višjo ekonomsko rast in varnost. Čestitam, srečno!

Zveza Reševalcev iz Vode

Super ste....

MINKA ZUPIN

VZTRAJAJTE, DELAJTE DOBRO IN ODGOVORNO IN BOSTE DOSEGLI USPEH.

BLOČNA TRAČNA ŽAGA Jože Kovačič s.p.

Portal je zelo dobro zastavljen, pomembno je, da ga lahko vsak lahko koristi.

Mojca Črešnar

Podpiramo portal, kjer lahko delodajalci brezplačno objavimo potrebo po novih zaposlenih, saj je ljudi, ki bi bili pripravljeni delati v naši dejavnosti (gostinstvo in turizem) vedno manj.

Nebesa d.o.o. (Hotel Jožef)

Vsak tak portal je dobrodošel. Mogoče bi bilo super, če bi omogočili sledenje objavljeni potrebi. (število ogledov itd..)

Jerneja Kopitar s.p.

Samo tako naprej :)

Aleksandra Lepenik

Družbe v razvoju smo v stalnem iskanju kompetentnih in zanesljivih kadrov, zato podpiramo zaposlitve.org, še posebej v viziji in namenu. Želimo si, da bi portal čimprej polno zaživel in da bi ga iskalci zaposlitev prepoznali kot portal s kompetentnimi in resnimi delodajalci.

Maja Kotar

Vi pomagate nam, mi pomagamo vam! Seveda podpiramo vizijo portala zaposlitve.org.

Splošno Mizarstvo Dušan Fidler s.p

Zelo dobra vizija in način dela. Vsa čast in podpora. Upam, da bo portal dosegel svoj max. namen

KOP BREŽICE d.d.

Pohvalila bi vašo spletno stran. Takšne koristne zadeve bi morala podpreti čim več uporabnikov, kajti stran je res pregledna in zelo praktična. Želim vam veliko delovnih uspehov še naprej.

VIPI D.O.O

V sodelovanju je moč, tega se premalo zavedamo!

Mirko Žohar

Od dobrega pretoka informacij med delodajalci in potencialnimi delojemalci si lahko obetamo vsi koristi ,pozdravaljam nebirokratski in enostaven pristop. Bodite uspešni in bomo tudi mi !

KREBE-TIPPO d.o.o.

Podpiramo vašo vizijo. Končno nekaj pozitivnega v iskanju kadra in v iskanju prostih delovnih mest. Vztrajajte !

LINDAB IMP KLIMA D.O.O.

Podpiramo portal, ki omogoča delodajalcem objavo prostih delovnih mest ponuditi čim širšemu krogu iskalcev zaposlitve. Kar tako naprej.

RAVNE PRESSES d.o.o.

Vizija je vredna pohvale. Vsak tak portal je dobrodošel. Čestitam in upam, da vam max. uspe!

HIŠA DARIL D.O.O.

Seveda pozdravljamo in podpiramo vašo vizijo, cenimo trud vsakega od vas, da je nastalo nekaj , ki je dostopno prav vsem in v vsakem trenutku. Upam, da vas spozna čim več uporabnikov, tako delodajalcev kot delojemalcev za resen in zanesljiv portal pri iskanju dela in kadra. Želimo vam veliko uspeha !

Octanorm adria d.o.o.

Podpiramo idejo in vašo vizijo, ki bo v prihodnje koristila tako iskalcem zaposlitve kot tudi delodajalcem in kjer bo komunikacija med obojimi hitrejša in učinkovitejša.

TEHNOLES d.o.o.

Upam, da bo se s tem portalom dosegel namen!

L-Plan d.o.o., Žirovnica

Verjamemo, da lahko s skupnim sodelovanjem pridemo do hitrejših in boljših rezultatov pri iskanju delavca, ko ga potrebujemo.